Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,742
华硕终于是娘心了一次,华硕VG27AQML1A这次将会崛起?2399的2K 260HZ是能否成为新一代的王者?_哔哩哔哩_bilibili
兄弟们?要测评的新品?弹幕、评论、私信发起来!接下来我们会看着安排!本来下期是宏碁XV275K P3的,不过我买回来的机器有问题,已经换货了,最近没那么快到货,等有货的话,到时候会安排。, 视频播放量 295627、弹幕量 327、点赞数 3051、投硬币枚数 763、收藏人数 1638、转发人数 1102, 视频作者 好屏如潮, 作者简介...
- Hayır, bu testleri yapmak o kadar da zor değil. Bu Youtuber'lar yapabilir.
- Görüldüğü üzere 9 dakikaya sığabiliyormuş.
- Bilmeyen insanlara açıklayacak şekilde 15 dakikaya rahatça sığdırılabilir.
- Evet Türk teknoloji kanalları monitör incelemiyor. Monitör göz ile çok sınırlı incelenebilir. Pek çok cihazlı ölçüm yapılması gerekir. Göz bir kriter değildir. Veriler sayısal elde edilmeli.
- Keşke bununla bitse. Sponsorluklar için inceledikleri malları öve öve ballandıra ballandıra bitiremiyorlar. Eksi kısmına da gözüksün diye basit 1-2 şey serpiştiriyorlar.
- Keşke bununla da bitse. Gözle yapabilecekleri zaten 2-3 test var. Onu da yanlış yapıyorlar. Bknz.: PC Hocası'nın, ModArt'ın ghosting testini yanlış yapması: https://forum.donanimarsivi.com/kon...pilir-youtubeda-gordukleriniz-yanlis.1033318/
Bir arkadaşa monitör bakarken bu monitörün incelemesini arıyordum ve bu incelemeyi buldum. Bulmuşken paylaşmak istedim. Merak eden olursa girip görebilsin diye.
Bunun hakkında daha önce de bir konu açtım. Ama bizim akıllılar daha iyi daha dürüst inceleme talep etmek yerine beni linçlemeyi tercih ettiler, "Yuav sen mi iyi biliyorsun o adam mı?" diye. Halbuki bu arkadaşlar tüm dünya arabayı düz kullanırken kendileri ters kullanmak kadar bariz hata yapıyorlar. Yaptıkları testin sayfasına basit bir bilgilendirme geçiyor test nasıl doğru yapılır diye. Onu 2 dakika okuyup doğru yapmaktan bile acizler.
ÖNEMLİ EK: Türk teknoloji kanalları derken hepsini dahil etmişim gibi oldu. Elbette içinde daha iyi olan, daha kötü olanlar var. Hatta bilmediğim iyi inceleme yapan küçük kanallar da olabilir. Tek tek ad vermek istemedim şu an. Çünkü bir de tekrar girip açıklamak zorunda kalacaktım.