Çözüldü✓ Hp Laptop İşlemci (100°) Isınma Sorunu

Honeywell ptm7950 alternatifi olarak temin etmesi daha kolay olduğu için bunu öneririm: Thermalright Helios

Yaklaşık iki aydır mx6 sürdüğüm laptopum inanılmaz serin çalışıyor şu zamana kadar hiç böyle serin çalışmamıştı. Pump out olması için viskozitesinin düşük olması gerek. Mx6 viskozitesi yüksek bir macun. Pump out olsa laptop'un çok ısınması gerekirdi. Bu yaygarayı kim çıkarıyor?
Kardeşim sen i5 onuncu nesil bir leptop kullanırsan tabii ki de bir problem yaşamazsın kaç tane bilgisayar kullandım sana burada hepsini tek tek sayamam bile kaşar macun kullandım onları bile saymam bütün macunları kullandım bütün cihazları kullandım hepsinde birer birer denedim yani bu işler tecrübeyle sabittir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk hafta mük sonra nanay laptopta

Öyle bir şey yok kardeşim i9 13900hx laptopumda kullanıyorum şu an ve nereden baksan mükemmel bir sonuç

mx6 vs tf9 dan başka düzgün macun mu var laptopta
Tabii ki de var mx6 macun olarak onuncu nesil ve üzeri hiçbir işlemci de önermiyorum özellikle oyun oynayan kişiler için mesela Thermal Grizzy var color master gel nano Maker var

Kardeşim sen i5 onuncu nesil bir leptop kullanırsan tabii ki de bir problem yaşamazsın kaç tane bilgisayar kullandım sana burada hepsini tek tek sayamam bile kaşar macun kullandım onları bile saymam bütün macunları kullandım bütün cihazları kullandım hepsinde birer birer denedim yani bu işler tecrübeyle sabittir

Öyle bir şey yok kardeşim i9 13900hx laptopumda kullanıyorum şu an ve nereden baksan mükemmel bir sonuç

Tabii ki de var mx6 macun olarak onuncu nesil ve üzeri hiçbir işlemci de önermiyorum özellikle oyun oynayan kişiler için mesela Thermal Grizzy var color master gel nano Maker var
Thermal grizzly de kullandım ben thermal grizzly önermiyorum laptopta tam tersi viskozitesi düşük onların, pump out ihtimali daha yüksek. Cooler master belki

Termal macunlar hakkında pek bilgim yok grizzly baktım çok pahalı 😄mx-6 almıştım dün deneme şansım olmadı yarın hem öncesi hemde sonrası stres testi görüntülerini atarım inşallah

Birincisi i5 değil i7 10.nesil işlemci. i5 12. ve 13. Nesil ile neredeyse aynı performansı veriyor. İkincisi termal macunun pumpout yapması işlemcinin nesliyle ya da gücüyle ilişkili değildir. Ha i5 10. Nesil 100 derece olmuş ha i7 14. Nesil 100 derece olmuş ikisi de aynı derecede. Mx6 viskozitesi yüksek bir macun, pumpout olması için düşük viskoziteye sahip olmalı. Tabii viskozitenin ne olduğunu biliyor musunuz ondan da emin değilim. Çünkü laptop'a "leptop" demeniz beni ciddi bir şüpheye düşürüyor.

Birincisi i5 değil i7 10.nesil işlemci. i5 12. ve 13. Nesil ile neredeyse aynı performansı veriyor. İkincisi termal macunun pumpout yapması işlemcinin nesliyle ya da gücüyle ilişkili değildir. Ha i5 10. Nesil 100 derece olmuş ha i7 14. Nesil 100 derece olmuş ikisi de aynı derecede. Mx6 viskozitesi yüksek bir macun, pumpout olması için düşük viskoziteye sahip olmalı. Tabii viskozitenin ne olduğunu biliyor musunuz ondan da emin değilim. Çünkü laptop'a "leptop" demeniz beni ciddi bir şüpheye düşürüyor.
Viskozite düşük olsa ne olacak 2 haftada başlıyor pumpout,faz degisimliler varken 5 kuruş etmez.

İ9 13980hx laptopum var. Şu an üstğmde gelem sıvı metal ile kullanıyorum. Bana sıvı metali aramayacak bir termal macun lazım. Önerim var mı? Asus Rog Strix g18 laptopum.

İ9 13980hx laptopum var. Şu an üstğmde gelem sıvı metal ile kullanıyorum. Bana sıvı metali aramayacak bir termal macun lazım. Önerim var mı? Asus Rog Strix g18 laptopum.
Sıvı termali aratmayacak hiçbir macun yok aralarında çok fark var ama en azından en iyisi ptm7950 ve kyronaut extreme birde cooler mastergel nano var

Thermal grizzly de kullandım ben thermal grizzly önermiyorum laptopta tam tersi viskozitesi düşük onların, pump out ihtimali daha yüksek. Cooler master belki
Thermal grizzly nin giriş seviyesindeki macunları laptoplar için değil ayrıca viskozitesi düşük olması ısıya karşı dayanıklılığını arttırır sana en büyük örneğini şöyle verebilirim yoğun sıkıştırma yapan araçlarda daha yoğun Viskositesi düşük motorlar kullanır çünkü ısı kaybından dolayı mâcunlar bir süre sonra eksilmeye başlıyor işte ya da ya hani ne ad verirsen ayrıca işlevini kaybediyor bu yüzden yüksek viskili kesinlikle macunlar kullanılması lazım laptopta

Kardeşim ben seni hiç ciddiye almıyo biliyor musun yaşına veriyorum geçiyorum

Son düzenleme:
Sıvı termali aratmayacak hiçbir macun yok aralarında çok fark var ama en azından en iyisi ptm7950 ve kyronaut extreme birde cooler mastergel nano var

Thermal grizzly nin giriş seviyesindeki macunları laptoplar için değil ayrıca viskozitesi düşük olması ısıya karşı dayanıklılığını arttırır sana en büyük örneğini şöyle verebilirim yoğun sıkıştırma yapan araçlarda daha yoğun Viskositesi düşük motorlar kullanır çünkü ısı kaybından dolayı mâcunlar bir süre sonra eksilmeye başlıyor işte ya da ya hani ne ad verirsen ayrıca işlevini kaybediyor bu yüzden yüksek viskili kesinlikle lahmacunlar kullanılması lazım laptopta

Kardeşim ben seni hiç ciddiye almıyo biliyor musun yaşına veriyorum geçiyorum
Dışarıda sıvı metal yaptırsam mantıklı mı peki?

Sıvı metal boşuna koymamışlar termal macuna geçersen sıcaklıklar artar.
Geçmene gerek yok sıvı metal çok uzun süre dayanabiliyor.

Arkadaşlar bu akşam termal macunu yeniledim mx-6 ile elimde o vardı çünkü termal macunu sürmeden önce bencmark yaptım resimleri eke koyarım. Sıcaklık direk 100 e çıktı zaten kesici mi var anlamadım 100 de kaldı. sonra açtım laptopu termal macun bayağı kötü olmuş çok şaşırdım. Yani laptopta sıfır toz ama termal macun bitmiş. Sildim ve yenisini sürdüm tekrar bencmark yaptım sonuçlar muazzam en fazla 93 dereceyi gördü oda ben ekran kartınıda strese soktum ekstra ondan dolayı yoksa 87 yi geçmedi. Becnmark puanıda bayağı arttı hepsinin fotosunu koyuyorum.
Mesaj atan Herkese Teşekkür ederim sorunum çözüldü :))))

Ekler

• yeni cine puan.webp
    yeni cine puan.webp
    3.9 MB · Hit: 18
  • yeni derece.webp
    yeni derece.webp
    1.8 MB · Hit: 19
  • eski derece.webp
    eski derece.webp
    3.2 MB · Hit: 20
  • eski cine puan.webp
    eski cine puan.webp
    3.6 MB · Hit: 19
  • eski macun.webp
    eski macun.webp
    1.7 MB · Hit: 19
Dışarıda sıvı metal yaptırsam mantıklı mı peki?
Cidden işini iyi bilen bir kişiye yaptırmalısın ve cihazı kesinlikle ordan oraya fazla taşımamalısın

Arkadaşlar bu akşam termal macunu yeniledim mx-6 ile elimde o vardı çünkü termal macunu sürmeden önce bencmark yaptım resimleri eke koyarım. Sıcaklık direk 100 e çıktı zaten kesici mi var anlamadım 100 de kaldı. sonra açtım laptopu termal macun bayağı kötü olmuş çok şaşırdım. Yani laptopta sıfır toz ama termal macun bitmiş. Sildim ve yenisini sürdüm tekrar bencmark yaptım sonuçlar muazzam en fazla 93 dereceyi gördü oda ben ekran kartınıda strese soktum ekstra ondan dolayı yoksa 87 yi geçmedi. Becnmark puanıda bayağı arttı hepsinin fotosunu koyuyorum.
Mesaj atan Herkese Teşekkür ederim sorunum çözüldü :))))
Macun kurumuş gitmiş orada katman olmuş 🤣 değiştirmen iyi oldu 2-3 ayda bir böyle değiştirmen gerekecek bu macunlar çabuk kaybediyor özelliklerini mx4 mx6 lar

Geri