Çözüldü✓ 21k ya 7800xt alınır mı?

Hocam zaten vramin çoğundan zarar gelmez azından gelir haklısınız ama napalım hala 2k da götürür 3 sene 12 vram ama keşke 16 yapsalarda bizi böyle tartışmalara endişelere sokmasalar
Aynen öyle ama klasik Nvidia yapacak bişey yok😄 bunu rtx 4060tida 12gb çıkarma gibi bi imkan varken 8-16 cikarmalarindan anlayabiliyoruz zaten cimriliklerini.

5000 serisinde nvidianın driver sorunlarını gün gün görüyoruz. Durum böyleyken ben aldığım performans karşılığı verdiğim paraya bakarım. İsterseniz amd nin satışlarını engelleyelim. Fabrikayı kapatıp defolsun gitsinler :D Ama bu sefer nvidianın fiyatlar konusunda canımıza okuyacağına her iddiasına girerim imza kaşe mühür vurarım. Yani nvidia fanboyluğunu gereksiz buluyorum tabirimi mazur görün de konu artık oraya gitti :D Anlıyorum bende teknoljinin geliştirilmesine okeyim ama bu durumlar bırakalım onlar kapışsın ve bize yarasın :) 😁
Ben fanboyluk yspmıyorum ki nvidia daha iyi kartlar üretiyo dedim sadece yoksa banane 9070xt 32k iken kim 40k ya 5070ti alır ki di mi ama şuan için iki kartta 32k olsa hatta nvidia 35 olsun 9070xt nin 0 satacağına eminim çünkü nvidia hala daha iyi bunu kastetmeye çalışıyorum yoksa dediklerinizi anlıyorum ama derdimi ankatırkeh fanboy gözüktüysem vay halime XD

Aynı fiyata 5060 Ti 16GB varken alınmaz.
Nvidia istemiyorum ve 5060ti dan daha iyi üstelik dlss hiç kullanmadım kullanınca da kötü benim için teknolojinin bir önemi yok saf güç lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aceleniz yoksa kesinlikle yeni kartları bekleyin çünkü fsr4 gibi bir teknoloji ile çıkacak,saf güç olarak belki 7800xt seviyesine bile zor gelir ama teknoloji olarak cidden çok ileri düzeylere taşır performansını,aceleniz yok ise bekleyin derim.
Nvidia da teknoloji hiç kullanmadım dlss çünkü çok kötü amd de de kullanacağımı pek sanmıyorum saf güç daha ağır basıyor

Nvidia istemiyorum ve 5060ti dan daha iyi üstelik dlss hiç kullanmadım kullanınca da kötü benim için teknolojinin bir önemi yok saf güç lazım
O zaman 9060 XT veya 9070 GRE bekleyeceksin yada bütçe artırıp 9070 alacaksınız, 7800XT yeni çıkan RT kapatılamayan oyunlarda yamulacak direkt, almanızı önermem.

O zaman 9060 XT veya 9070 GRE bekleyeceksin yada bütçe artırıp 9070 alacaksınız, 7800XT yeni çıkan RT kapatılamayan oyunlarda yamulacak direkt, almanızı önermem.
Rt kapatılamayan oyun olacağını sanmıyorum

Hayda ozaman 4060ti 16gb dan bir süre devammı etsem yoksa 5000 serisine mi geçeyim çünkü rt de amd iyi değil
İşte bu yüzden AMD'nin 7000 serisi ve altı direkt çöp oluyor, boşuna bu serilerden uzak durun demiyoruz. GPU alacaksan AMD'nin 9000 serisinin altına bakma ama şahsi önerim NVIDIA 50 serisi alman yönünde olur o yüzden 21K bütçede alabileceğin en iyi kart 5060 Ti 16GB ama elinde 4060 Ti varsa bir süre daha onla devam et, daha sonra ya RTX 50 Super serisine geçersin yada RTX 60 serisi çıkınca ona geçersin.

Rt kapatılamayan oyun olacağını sanmıyorum
kapatılmıyor fakat kalitesini düşürebileceksin bu yüzden kayıp çok olmayacak hala alabilirsin rx7800xt kullanıyorum gta 5 yeni çıkan sürümünde tatmin etti beni.

kapatılmıyor fakat kalitesini düşürebileceksin bu yüzden kayıp çok olmayacak hala alabilirsin rx7800xt kullanıyorum gta 5 yeni çıkan sürümünde tatmin etti beni.
insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyi artık kesmen gerek gta 5 yeni çıkan sürümünde RT en yüksek , ultra grafikler fsr3 kalite ile 70-80 , afmf2.1 ile +100 alabiliyorsun.
diğer bir çok RT kullanan oyunlarda afmf2.1 ve fsr3 kalite modu ile de +80 fpslere çıkabiliyorsun yani çöp değil fakat evet 4000 serisine göre götü kararını ona göre ver kankam

Son düzenleme:

insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyi artık kesmen gerek gta 5 yeni çıkan sürümünde RT en yüksek , ultra grafikler fsr3 kalite ile 70-80 , afmf2.1 ile +100 alabiliyorsun.
diğer bir çok RT kullanan oyunlarda afmf2.1 ve fsr3 kalite modu ile de +80 fpslere çıkabiliyorsun yani çöp değil fakat evet 4000 serisine göre götü kararını ona göre ver kankam
FSR ve afmf çöpleriyle pixelleri sayarak oynarsın tabi 80-100 FPS'de.

FSR ve afmf çöpleriyle pixelleri sayarak oynarsın tabi 80-100 FPS'de.
fsr3 kalite modun da iken görselleri bozmuyor büyüteç ile bakmadığın sürece , afmf2.1 görüntü kalitesini bozmuyor kartın sahibiyim kendim kullanıyorum fsr3 kalite modundan sonra sıçıyor fakat kalite modunda güzeldir , afmf2.1 ise güncellemeden sonra görüntü kalitesini bozmamaya başladı yani tekrar diyorum bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi verme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,573
Üyeler
187,527
Son üye
lulma
Geri