🔥İndirim ASUS ROG STRIX XG27AQMR 2K FAST IPS 300 HZ 22925 TL

hampal

80+
Reaksiyon skoru
139
Amazon depo fiyatı. Stok 1 adet. Güncel akakçe fiyatı 33k bandında. Sağ taraftan diğer satıcılar kısmından seçilebilir.
Link

outlet ürün

Ekranda bazı (5'ten az) kusurlu pikseller var. Ürün orijinal ambalajında gönderilir.

O fiyata 2k 360h oled satılıyor dünyadan haberiniz yok qyrıca her önüne gelen kobu açmamalı
Dünyadan haberim var sen rahat ol piyasayı takip eden birisiyim. Bu fiyatlara oledlerin de satıldığının bilincindeyim. Fakat forumun bu bölümü sıcak fırsatlar ya hani. Her malın bir takipçisi ve alıcısı vardır.

2.el üründe yüzde yüz ölü piksel vardır.

kimisi asus logosunu görünce orgasm oluyor ama dünyanın en kötü servisine sahipler
katılmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi yok katılıyorum aslında, asus genel merkezi vs. aşırı iyi insanlar ve sevecenler yardımcı oluyorlar. ama garanti için cihazı gönderdiğimiz servis gerçekten rezalet. bilgisayarımın anakartı yanmıştı yollamıştım, adamlar sordu anakartı değiştiricekmisiniz şu kadar bir maliyet çıkıyor diye, bizde o zaman nakite sıkışık olduğumuzdan yollayamamıştık. bilgisayarı geri bize gönderdiklerinde biraz hırpalanmış olduğunu gördük. ne vidaları düzgün sıkmışlar ne de söktükleri bantları yenilemişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o değilde bu ara nedense monitörler çok ucuza satılmaya başlandı neden acaba

bu fiyata oled var be hocam değmez bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,634
Üyeler
184,956
Son üye
goteca