ne kadar süre geçti 240'ı alalı?240hz i iade istedim 360 aldım. acaba 240 ı başarıyla iade edebilen var mı?
Ederi bu zaten bu fiyata böyle monitör de yok ayrıcabu monitor binlercebu fiyattan satıldıysa demekki ederi budur indirim mindirim yoktur
10günne kadar süre geçti 240'ı alalı?
Almanya fiyatı en uygun 600 euro avrupada daha ucuz olan yer de görmedim kendi ülkesi korede belki ucuzdur.bu monitor binlercebu fiyattan satıldıysa demekki ederi budur indirim mindirim yoktur
Monitör 4 saati aşkın süre açık kaldığında, bilgisayarı kapattığında ya da ara verip monitör uyku moduna geçtiğinde ekran otomatik olarak optimize edilir. Optimizasyon tamamlanmadan bilgisayarı yeniden başlatırsan veya monitörü uyku modundan uyandırırsan, ekranda bu uyarı mesajı belirir.ben de ekran optimizasyonu tamamlanmadı adında bir uyarı çıktı bunun anlamını bilen var mı? Gün içerisinde hiç kapanıp yenileme de yapmadı bu arada yapmasını bekledim hiç uyarı çıkmadı bu yüzden kapatıp açtım bu uyarıyı verdi şimdi piksel yenileme yapsın diye kapattım bu kendi kendine yenilemeyi yapmadı ben de
uyku modundan bahsettiğin ekranın biraz kararması mıdır çünkü hiç kendi kendine kapanmadı ben deMonitör 4 saati aşkın süre açık kaldığında, bilgisayarı kapattığında ya da ara verip monitör uyku moduna geçtiğinde ekran otomatik olarak optimize edilir. Optimizasyon tamamlanmadan bilgisayarı yeniden başlatırsan veya monitörü uyku modundan uyandırırsan, ekranda bu uyarı mesajı belirir.
bitmeden açmışsınız çünkü monitörü. alttaki kırmızı ışık yanınca açın. pixel refresh yapın uyarısının kesin bir zamanı yok bazen 4 saat sonra veriyor bazen vermiyor o yüzden kendi kendine yapmasını beklemeyin 4 5 saat kullanımdan sonra monitörü arkadaki tuştan kapatın. pcyi kapatmak uyku moduna almak pixel refresh yapmıyor standby moda alıyor sadece. monitörü de fişten çekmeyin asla. monitörü kapattınız altta direkt kırmızı ışık yandıysa daha pixel refresh zamanı gelmemiştir açabilirsiniz ama eğer ışık yanmıyorsa yaklaşık 20dk bekleyeceksiniz ve kırmızı yanınca açacaksınızben de ekran optimizasyonu tamamlanmadı adında bir uyarı çıktı bunun anlamını bilen var mı? Gün içerisinde hiç kapanıp yenileme de yapmadı bu arada yapmasını bekledim hiç uyarı çıkmadı bu yüzden kapatıp açtım bu uyarıyı verdi şimdi piksel yenileme yapsın diye kapattım bu kendi kendine yenilemeyi yapmadı ben de
kırmızı ışık yoktu benim g61sd debitmeden açmışsınız çünkü monitörü. alttaki kırmızı ışık yanınca açın. pixel refresh yapın uyarısının kesin bir zamanı yok bazen 4 saat sonra veriyor bazen vermiyor o yüzden kendi kendine yapmasını beklemeyin 4 5 saat kullanımdan sonra monitörü arkadaki tuştan kapatın. pcyi kapatmak uyku moduna almak pixel refresh yapmıyor standby moda alıyor sadece. monitörü de fişten çekmeyin asla. monitörü kapattınız altta direkt kırmızı ışık yandıysa daha pixel refresh zamanı gelmemiştir açabilirsiniz ama eğer ışık yanmıyorsa yaklaşık 20dk bekleyeceksiniz ve kırmızı yanınca açacaksınız