Gamepower Medusa Nasıl

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,385
Nasıl bir kulaklık kullananlar öneriyor

Güzel olduğu için öneriyorlar değil mi ? ;)

2 yıl kullandım memnun değilim pedler soyuluyor terleme ve ağrı çok yapıyor mikrofonu bozuldu. Kulaklık aşırı büyük, malzeme kalitesi pek iyi değil. Değeri 130-150 lira

2 yıl kullandım memnun değilim pedler soyuluyor terleme ve ağrı çok yapıyor mikrofonu bozuldu. Kulaklık aşırı büyük, malzeme kalitesi pek iyi değil. Değeri 130-150 lira
ilk defa kötü bir yanıt

herkes bu gibi yorumlar yaparken yukarıdaki arkadaş beğenmemiş
Aslında beğenmeyen çok var, hem Medusa hem diğer gamepower kulaklıklarının çoğunda sorun yaşayanlar oluyor. Ağrı belki sana yapmaz ama terleme cidden yapar. Benim kulağım kıpkırmızı oluyordu 4-5 saatlik kullanımda. Rampage'in o fiyat bandındaki ürünleri bence daha iyi

Aslında beğenmeyen çok var, hem Medusa hem diğer gamepower kulaklıklarının çoğunda sorun yaşayanlar oluyor. Ağrı belki sana yapmaz ama terleme cidden yapar. Benim kulağım kıpkırmızı oluyordu 4-5 saatlik kullanımda. Rampage'in o fiyat bandındaki ürünleri bence daha iyi
peki rampage kullandınız mı

Rampage'in şu an drop plus modelini kullanıyorum ama bütçenizin yukarısında tahminimce. Aldığımda 350 civarıydı ama 400'e çıktı ve stoğu da bitti. Yaklaşık 1 aydır stok yok.
evet bütçemin üstü max. 250 tl alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,380
Üyeler
188,413
Son üye
Bagatur Kadir
Geri