❌İndirim Bitti! IPhone 13 4 GB 128 GB 30699TL

1500TL kuponla 30699TL. Satıcı Teknosa, renk siyah olmalı.
Alıntıyı görüntüle
Kamera ile çok işi olmayan s24fe falan baksın her yönden iyidir bundan

iphone 16e aldım 39200 'e geldi daha mantıklı bence
Aynı fiyat olsaydı daha mantıklı olurdu.

Fiyatı aynı olmayan ürünler aynı yerde tutuluyor sıkça son dönemlerde. Alacak kişiyi ilgilendirir. Alıcı da bu kadar bütçeye sahipse ona göre düşünmek gerekir. Sorulacak çok soru olur ancak iPhone 13'ü de, iPhone 13'ü almayı düşünen kişiyi de ona göre yorumlamak gerek.

12 gb ram telefon kulanıyom tek artısı 3 oyunu birden oynamak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seveni cok piyasada ben tercih etmem orası aynı
Seven değil cahil çok aslında alanların geneli telefonda ne özellik olduğunu bilmeden gözü kapalı aliyor birde telefonu övüyorlar

Niye öyle eski nesil baz bir modelde 4GB'dan fazlası gereksin ki? Neye isyan ettiğini anlamadım.
Samsungun 2019 da cikarttigi ve su an kullandigim modelde 12gb ram var mesela. Optimizasyon vs bahane olamaz 2 3 sene sora o ramin dusuk kalacagini herkes biliyordu.

Samsungun 2019 da cikarttigi ve su an kullandigim modelde 12gb ram var mesela. Optimizasyon vs bahane olamaz 2 3 sene sora o ramin dusuk kalacagini herkes biliyordu.
İyi de iPhone 13 şu günümüzde kasma veya donma yapmıyor. Neye bağlı olarak "yetmiyor" diyorsun?

İyi de iPhone 13 şu günümüzde kasma veya donma yapmıyor. Neye bağlı olarak "yetmiyor" diyorsun?
Çünkü o 12gb ram ile 5 6 tane uygulamayı aynı zamanda kullanabilirken sen tarayıcı ve instagram arasında geçiş yaparken uygulama tekrar başlayacak. Şimdi kasma donma mı önemli bunun gibi detaylar mı önemli

13 serisi çok fazla artmadı. tek rakam mantığından dolayı mı bilemedim

Çünkü o 12gb ram ile 5 6 tane uygulamayı aynı zamanda kullanabilirken sen tarayıcı ve instagram arasında geçiş yaparken uygulama tekrar başlayacak. Şimdi kasma donma mı önemli bunun gibi detaylar mı önemli
iPhone hiç kullandın mı bilmiyorum ancak zaten 3-4 program arasında 10 dakika falan geçmediği sürece aktif olarak kaldığın yerden geçiş yapabiliyorsun. Bu dediğim şeyi iPhone SE 2 ile çok rahat yapıyordum.

Kasma ve donma ne actigin ne oynadiginla alakali, elestirdigim nokta optimizasyon degil hemen babaniz yapmis gibi telefonu savunmaya gecmeyin. Mesele 30 35 bin tl verdiginiz telefonda 4gb ram olmasi. Tipki sattigi 70 bin tl lik macbook a 8gb ram koymasi gibi. Optimizasyonu soyle iy boyle iyi vb. Sacma gerekceler ile savunmasi dahi yapilamaz boyle bir sacmaligin

2 gb ramli iphonelarda bile uygulama yeniden başlatma olayı olmuyor. Ucuz 4gb ramli androidlerle karıştırmayın.

Arayüz olarak samsung en iyisi telefonda. 30 bine s23 s24 çok daha iyi.
iphone 13 bu kadar etmez bence dde. Yakınlaştırma kamerası yok, ekranı kötü, uygulama ücretleri 10 kata kadar daha pahalı, parça değişim ücretleri 3 kat kadar daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri