Bios ekranını açamıyorum

appl

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar anakartım msi b650m-p sistemi topladım fakat biosa giremiyorum sistem açılırken delete tuşunuda denedim f2 yi de denedim fakat açılmıyor Bios ekranı nerde yanlış yapıyor olabilirim.

Arkadaşlar anakartım msi b650m-p sistemi topladım fakat biosa giremiyorum sistem açılırken delete tuşunuda denedim f2 yi de denedim fakat açılmıyor Bios ekranı nerde yanlış yapıyor olabilirim.
Bios güncellemesi gerekiyor olabilir mi acaba sürümüne bakın bende de öyle olmuştu

Bios güncellemesi gerekiyor olabilir mi acaba sürümüne bakın bende de öyle olmuştu
Hocam daha yeni topladım PC’yi ilk açılış olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios ekranına atmıyor

Hocam pc açıkken biosa giren bı video görmüştüm denedinizmi.

Hocam daha bilgisayar hiç açılmadı Windows felan yok
Direkt BIOS'a atması gerekir böyle durumda. Bilgisayarı düğmesinden aç ve durmadan delete tuşuna basıp tekrardan dene bakalım.

Denedim hocam olmuyor yanlış yaptığım birşeymi var acaba
Ekrana görüntü geliyor mu? Bilgisayar açılırken video çekip herhangi bir siteye yükleyip linkini atabilir misin?

Klavye ve Mouse ışıkların yanıyor mu?

Ekrana görüntü geliyor mu? Bilgisayar açılırken video çekip herhangi bir siteye yükleyip linkini atabilir misin?

Klavye ve Mouse ışıkların yanıyor mu?
Hocam klavye ışıkları geliyor bağlanıyor fakat ekrana DP no singal yazısı geldikten hemen sonra siyah ekran oluyor

Başta anakart markasının yane msi yazıyor mu?

DP ile mi görüntü alıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,307
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri