Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Ben de soğutucu ve işlemci almayı düşünüyorum. İşlemci İtopya'da daha uygun ama hoş geldin bonusu kullanılmıyor. Önce soğutucuyu GamingGenden alıp, oradan gelen cashback ile İtopyadan işlemciyi alabilir miyim?
Gelen bonusa ekleyip alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
itopyadan bisey alırsanız iyzico nun ile ödemeye özel 500tl yi alamazsınız geminggen tr ten alırsanız ama ilk ödemeye özel 500tl de gelir

şuan geliyomu 500 tl wraith geçerlimi

ATK Blazing Sky X1 alcam​

itopyadan bisey alırsanız iyzico nun ile ödemeye özel 500tl yi alamazsınız geminggen tr ten alırsanız ama ilk ödemeye özel 500tl de gelir
O yüzden önce soğutucu alıp sonra cashbackin üzerine nakit ekleyerek işlemciyi almayı düşünüyorum. Böyle yaptığımda bi problem var mı?

ATK Blazing Sky X1 ben bunu alsam kaça geliyo 500 tl yatcakmı​

Parolapara üzerinden hesabımı doğrulamaya çalışıyorum sürekli hata verip duruyor. Bununla daha önceden karşılaşmış olan veya yardımcı olabilecek olan var mı? Destek ekibini arıyorum cihaz değiştirmem gerektiğini söylüyor fakat 3-4 cihazla denedim. Çevremde de Apple bir cihaz bulunmuyor. Bulunsa onunla da deneyeceğim ama başka ne yapabilirim bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri