❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Harbi mi hocam çok iyi fiyata almışsınız. Aslında arada 11-12k fiyat farkı var 27 inç ile 32 inç in şuan 27 almak daha mantıklı ama büyük ekran seviyorum ne yapıyım 🤷‍♂️

Konusu vs. var mıydı aceba forumda. O zaman da kulaklık hediyesi mevcut muydu hocam.
Benim kartlar patlakdı o zaman görmedim ama görsem dahi alamazdım.
kulaklık hediyesi yoktu fakat 29300tlye iyzico ödemeyle almıştık ve konusu vardı bir sürü baya alan oldu

G8 de şahsen o da qd olması lazım tam siyah veriyor videodaki gibi değil. Bu da öyledir bence ama değişmeyede gerek yok diye düşünüyorum
İade konusunda sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. Zaten bu fiyata iade etmeye de gerek yok bence al kenarda dursun😅
Samsung ile görüştüm deneyip iade edebilirsiniz dediler.
Bir çok incelleme izledim en iyisi woled ile yan yana kıyaslamak :D

WhatsApp Image 2025-05-18 at 21.33.08.webp

Samsung ile görüştüm deneyip iade edebilirsiniz dediler.
Bir çok incelleme izledim en iyisi woled ile yan yana kıyaslamak :D

Alıntıyı görüntüle
4k monitörü oyunlarda 2k ya düşürünce görüntüde herhangi bir saçmalama olurmu. Yoksa aynı 2k monitör kullanıyormuşuz gibimi olur. Monitör konularına çok hakim değilim soru belki saçma gelmiş olabilir kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim ama

4k monitörü oyunlarda 2k ya düşürünce görüntüde herhangi bir saçmalama olurmu. Yoksa aynı 2k monitör kullanıyormuşuz gibimi olur. Monitör konularına çok hakim değilim soru belki saçma gelmiş olabilir kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim ama
1080p monitörde 720p'ye düşürdüğünde yada 2k'dan 1080'e düşürdüğünde nasıl ki çamurlaşma oluşuyorsa bunda da olacaktır. Belki daha az belki daha fazla ama yine de netliğin düştüğünü hissedeceksin.

Bendeki şuan 27 ips ekranda 2k dan 1080e düşünce görüntüdeki netlik ve keskinlik gidiyor. Oledde fark olur mu onu bilmiyorum.

Bendeki şuan 27 ips ekranda 2k dan 1080e düşünce görüntüdeki netlik ve keskinlik gidiyor. Oledde fark olur mu onu bilmiyorum.
1440 a çekmene gerek yok fsr 4 performans veya balance da oynarsın 4k performans modu 2k native çok yakın diyen var en azından 2k kaliteden daha iyi bile deneyim sunar.

2k çözünürlükte 2k monitör daha sağlıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok dert ederseniz samsungun üstündeki mat kaplama çıkarılabiliyor :D
Gördüm onu reddit'de :D

1440 a çekmene gerek yok fsr 4 performans veya balance da oynarsın 4k performans modu 2k native çok yakın diyen var en azından 2k kaliteden daha iyi bile deneyim sunar.
Öyle çok oyun oynadığım yok zaten bir cyberpunk birde rdr 2 oynarım tekrar 4k monitör hatrına onlarda da zaten fsr var kurtarır dediğin gibi.

Geri