- Reaksiyon skoru
- 280
hocam bu parolapara güvenilir değil mi ne var ne yok istiyor bilgi olarak![]()

hocam bu parolapara güvenilir değil mi ne var ne yok istiyor bilgi olarak![]()
doğru dedinizabartmayın hocam istediği bütün bilgilere adın ve soy adın ile ulaşır herkes
Bütün ürünler dahil hocamdoğru dediniz
hocam bütün ürünlerde geçerli mi indirim ve tek bir üründe mi geçerli eğer ürünleri toplu alırsam bütün fiyattan?
bide sanal kart ile yapacağım değil mi alışverişiabartmayın hocam istediği bütün bilgilere adın ve soy adın ile ulaşır herkes
İyzico ile öde yaptığın aman parolapara kullanacaksan orda ki kart numarası gir başka kart kullancaksan onu gir iyzicoya para atmıcaksınız yanibide sanal kart ile yapacağım değil mi alışverişi
Kablosuzda 1khz veriyor bu. Max modeli 8khz veriyor kablosuz kullanacaklar için max daha iyi.Niye bu kablolu mu
parolapara indirimlerini kullanmam için onun kartıyla girmem lazım değil mi sanalkarta para atıp hocam bide sanarsın iş görüşmesi yapıyorum adamlar cevaplarımı inceliyor 10 dkdır hala işleme devam ediyorİyzico ile öde yaptığın aman parolapara kullanacaksan orda ki kart numarası gir başka kart kullancaksan onu gir iyzicoya para atmıcaksınız yani
600 liraya geldi aldim vallaKablosuzda 1khz veriyor bu. Max modeli 8khz veriyor kablosuz kullanacaklar için max daha iyi.
hayırlı olsun benimkide 860 tuttu600 liraya geldi aldim valla
Parayı parolapara ya mı atıyoruz şimdiİyzico ile öde yaptığın aman parolapara kullanacaksan orda ki kart numarası gir başka kart kullancaksan onu gir iyzicoya para atmıcaksınız yani
Ajazz AK820 Pro yerine tercih edilebilir mi?