Öneri CFMOTO SR250 alınır mı?

Reaksiyon skoru
7
sıfır 2025 model sr250 alırsam beni üzer mi? R25 fiyatları çok uçuk ikinci elde düzgün bir R25'e bütçem yetmiyor, yetenlerin hepsi 40 bin 50 bin km sanayi ile uğraşmak istemiyorum.
motoru kullanan veya bilen birileri bilgi verebilir mi

üzer. cfye bulaşma hocam. 450si bile yağ soğutucu patlatıyo. SRK 250RR öneririm.

üzer. cfye bulaşma hocam. 450si bile yağ soğutucu patlatıyo. SRK 250RR öneririm.
parça sıkıntısı vs. var mı? şehir içi kullanacağım fazla uzun yol gitmeyi düşünmüyorum arıza yapmasın yeter

parça sıkıntısı vs. var mı? şehir içi kullanacağım fazla uzun yol gitmeyi düşünmüyorum arıza yapmasın yeter
yok oktay motoda her parca var, 450nk sogutucu patlatmiyor sr patlatiyor yanlis bilgi vermeyelim.

40-50k km sanayi ile uğraşmak istemiyorsan Japon almalısın. Çinli hiçbir zaman bir japon etmeyecek.
Ben hiç 40kda sanayi gitmeyen cf görmedim. Arkadaşın nk250si 17k kmde yandı.

Bugün sr'ı 10 a alacaksın yarın 5 e satamayacaksın kaldı ki motor kalitesi tamamen şansa bağlı sağlamda çıkabilir ilk günden arıza da yaşayabilirsin. Param yetiyor diyerekten onu almaktansa ikinci el az-orta km li japon al başın ağrımasın.

20k km üstü motosiklet alınmaz. yamaha kaliteli vesaire eyvallah ama cfninde ben kötü olduğunu düşünmüyorum, r6dan önce r25 ondan önce de 250sr kullandım, r25 ile arasında bir fark yoktu güç haricinde, hatta frenlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum sr'ın.

Alma parana yazık. PCX al bütçen çıkışana kadar daha iyi. Çin modellerine son paranızı basmayın.

Voge al .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı kaliteli titreşim yok mükemmel motor parçaları çok sağlam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,296
Üyeler
184,138
Son üye
user3