Çözüldü✓ Maks 25k lık bana en iyi performansı vericek ekran kartı önerisi

huxeyiq

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
25000
Arkadaşlar selamlar sabahtan beri Google'da geziyorum fakat biri hangi kartı överse yarısı ona sövüyo kafam çok karıştı full oyun için alıcam video falanda çekmeyi düşünüyorum demek istediğim şu 25000 TL lık en fp ekran kartını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim <3

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeV1
Ve dostlar bu arada AMD veya rtx fark etmez ama biraz ön yargiliyim AMD ye çünkü biraz gölgede kalıyor gibi ama sizin benim on yargılarımı kıracağınızı düşünüyorum

25kye güncel amd kartı yok ki en ucuzu 29kden başlıyor

Son düzenleme:
O fiyata en iyi performans sıfır 7800xt
ikinci elde 4070ti
Güncel olsun dersen
5060ti
veya yeni çıkacak olan 9060xt olabilir daha çıkmadığı için fiyatını bilmiyoruz
5070 düşük modelleri 27k dan başlıyor onlarda sayarsanız düşünebilirsiniz

O fiyata en iyi performans sıfır 7800xt
ikinci elde 7800xt
Güncel olsun dersen
5060ti
veya yeni çıkacak olan 9060xt olabilir daha çıkmadığı için fiyatını bilmiyoruz
5070 düşük modelleri 27k dan başlıyor onlarda sayarsanız düşünebilirsiniz
ikinci elde bu fiyatlara 7900gre de alınabilir bu senenin başında ben 18k ya almıştım

ikinci elde bu fiyatlara 7900gre de alınabilir bu senenin başında ben 18k ya almıştım
7900gre 4070ti dan geride kaldığı için önermedim
4070ti kaslı bir abimiz :peped::peepokalp::ROFLMAO:

Arkadaşlar selamlar sabahtan beri Google'da geziyorum fakat biri hangi kartı överse yarısı ona sövüyo kafam çok karıştı full oyun için alıcam video falanda çekmeyi düşünüyorum demek istediğim şu 25000 TL lık en fp ekran kartını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim <3
Sistem hakkında bilgi vermemişsin ama amd de 7800xt ikinci el 7900gre 7900 nvidia tarafında direkt 5060ti 16gb veya 5070dışında bir şey alma

4070ti yazacaktım yazmayı unutup ikinci elde gene 7800xt yazmışım :D şimdi düzelttim :)

Piyasa fiyatlandırmaları çok saçma olduğu için bu fiyat aralığı da tam sıkıntı.
Fakat yukarıda arkadaş atmış, 1.5K gibi bütçe artarsa buna bakılabilir.

Bende tam bunu diyecektim fakat inno 3d ler iş pc leri için falan diyolardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende tam bunu diyecektim fakat inno 3d ler iş pc leri için falan diyolardı
Bide dostlar toplam 43 k lık bir sistem topliyacağım zahmet olmazsa işlemcide önerirseniz sevinirim

Geri