Windows 12 ne zaman çikicak ve beklentileriniz neler.

tayfn35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Merhabalar windows 12 ne zaman çıkar ve sizin beklentileriniz neler örnek daha akıcı ve daha basit arayüzler vs. fikirleriniz neler

güncelleme uptade yapmadığım için bi beklentim yok :D

Merhabalar windows 12 ne zaman çıkar ve sizin beklentileriniz neler örnek daha akıcı ve daha basit arayüzler vs. fikirleriniz neler
Microsoft hala nt çekirdek uzeri yazıyor.
Bunun degişmesi zor.
12 dediğim 10>11>12 aslında aynı plarform dur.
11 10 un gorsellestirilmiş versiyonudur.12 de olsa ufak tefek degişiklik olur.
Suan 11 26.200 ile 25h2 olarak dev canary paylasılıyor.fazla bir beklenti olmasın.

Daha W11 bile kararlı hâle getirilmedi. Geliştirmeyi bırak doğru düzgün çalışmıyor bile. Hızla güncellemeler getirseler de bence W12 için erken.

Artık şu lanet olası windows da ki dayatma uygulamaların kaldırılmasını ve daha hafif olmasını istiyorum. Tek beklentim bu!

KİŞİSEL KULLANIMIMDA OLAN BİR İŞLETİM SİSTEMİNDE SÜREKLİ REKLAM DA GÖRMEK İSTEMİYORUM.

Artık şu lanet olası windows da ki dayatma uygulamaların kaldırılmasını ve daha hafif olmasını istiyorum. Tek beklentim bu!

KİŞİSEL KULLANIMIMDA OLAN BİR İŞLETİM SİSTEMİNDE SÜREKLİ REKLAM DA GÖRMEK İSTEMİYORUM.
Reis haklı. Bir ton dayatma uygulama var gereksizce belleği ve işlemciyi yoran. Bunları kapatmak için biraz bişeyler biliyor olman yetiyor ama neden kapatmak zorunda kalayım ki? Neden default aktif? Ki zaten bu özellikleri kapattığımızda işletim sistemi kararlı çalışmayabiliyor, bozuluyor yani. Saçma sapan merdivenaltı Windows sürümleri çıkıyordu bi ara... Onların bile bazılarını tercih edebilirdim.

Önümüzdeki Nisan ayında çıkar. Bir Nisan manidar olur. Özellikle de duvar kâğıtlarının çok farklı olacağını düşüyorum. Bir de zamazingo özelliği olmayan bilgisayarları desteklemez. Tüm donanımımızı baştan yenilememiz gerekecek.

Microsoft hala nt çekirdek uzeri yazıyor.
Bunun degişmesi zor.
12 dediğim 10>11>12 aslında aynı plarform dur.
11 10 un gorsellestirilmiş versiyonudur.12 de olsa ufak tefek degişiklik olur.
Suan 11 26.200 ile 25h2 olarak dev canary paylasılıyor.fazla bir beklenti olmasın.
Katılıyorum.

Onu halletmek kolay ama işi bilemeyenler için edge ve onedrive opsiyonlu olsa format esnasında adam ona göre kurar.
Onedrive silince veya yukleyince karmakarışık oluyor sistem.
Toparlayana kadar ecel terleri dokuyorlar…
Bilmeyenler ve yeni baslayanlara:

Son düzenleme:
Onu halletmek kolay ama işi bilemeyenler için edge ve onedrive opsiyonlu olsa format esnasında adam ona göre kurar.
Onedrive silince veya yukleyince karmakarışık oluyor sistem.
Toparlayana kadar ecel terleri dokuyorlar…
Bilmeyenler ve yeni baslayanlara:
Bunları kaldırmayı vs. biliyorum.

Asıl önemli nokta bunların gelmesi, onedrive edge vs. defalarca kaldırmama rağmen kendi kendine tekrar yükleniyor. Bir çok şeyi kapatsam dahi ağır bir işletim sistemi olmaya devam ediyor. Kaldı ki mesela ben telefon bağlantısı uygulamasını kullanan biriyim, bunları kaldırınca vs. bu program da düzgün çalışmıyor. Her yönden kötü olmasına rağmen kullanıyorum çünkü işim gereği windowsa uygulama geliştiriyorum.

Geri