Çözüldü✓ Rampage miracle nasıl alınır mı?

Maskee

80+
Reaksiyon skoru
26
Bu kulaklığı internet kafede denedim oyun oynarken güzeldi iyiydi ses falan kasabiliyordun fakat uzun süreli kullanmadığımdan bilemedim danışmak istedim

Birde şu Mouse u görmüştüm ona da bakabilirseniz sevinirim ekipmana çok fazla bütçe veremiyorum sizce alınır mı ve en fazla 1000 liralık kulaklık ve mouse öneriniz var mıdır

Havit h2002p bir bak bence bu bütçede güzel kulaklık . Attığınız kulaklıkta ses kartı galiba yok .

Bu kulaklığı internet kafede denedim oyun oynarken güzeldi iyiydi ses falan kasabiliyordun fakat uzun süreli kullanmadığımdan bilemedim danışmak istedim

Birde şu Mouse u görmüştüm ona da bakabilirseniz sevinirim ekipmana çok fazla bütçe veremiyorum sizce alınır mı ve en fazla 1000 liralık kulaklık ve mouse öneriniz var mıdır
Attığın iki üründe alınmaz kulaklık üsteki alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse olarakda iyzico ile mchose l7 pro veya kapalı kutu ajazz aj159p al sahibinden
1100tl ye felan bende satıyorum istersen atayım
Daha iyi mouse şaunlık yok bu fiyatlara

Şuan kullandığım mouse Lenovo GX30K79401 modelini kullanıyorum kulaklıksız oynuyorum çok para harcamadan bu ekipmanları geliştirmek istediğimden mouse olarak Logitech g102 yada gametech vortex almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce g102 mi vortex i mi almalıyım

Son düzenleme:
Mouse olarak 2. Elde sıfır kapalı kutu aj159 pro bakabilirsin

2. elde sıfır kapalı kutu 1200tl

Hocam mouse ve kulaklığa o kadar para vercek bütçem yok ikisine birlikte en fazla 1800 2000 verebilirim ve ben bu rampage ile gametech i İnternet kafede kullandım kullandığım süre boyunca ortalama bişeylerdi ben büyük bir update değil g102 yada vortex almayı düşünüyorum ilerde tabiiki ajazpro veya daha iyi modellere bakıcağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,246
Üyeler
174,844
Son üye
metehanmaze
Geri