Bedava ElevenLabs Creator Planı

keedy

80+
Reaksiyon skoru
177
Ozan Sihay'dan gördüm ilk bir onu belirteyim.

Buradan kuponu alıyorsunuz sonra abone olurken fiyatı 0 dolara indiriyor. 3 aylık demişler ama ne gariptir ki ben yıllık üyelik sekmesine girdim yine sıfıra indi. Kullanmak isteyen varsa buyursun. Ayrıca linkte daha başka bir sürü site için indirimler var.

detaylı anlatır mısınız

detaylı anlatır mısınız
Verdiğim linkten kuponu alıyorsunuz. Zaten Redeem diyince kuponu yine link olarak veriyor. Linki boş sekmeye girdiğinizde hesabınıza tanımlanmış oluyor kupon. Sonra ElevenLabs üzerinden planlar sekmesinde Creator yazana tıklayacaksınız zaten plan $0 dolara inmiş oluyor. Kart bilgisi girip üyeliğinizi başlatıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cep numarası istiyor. Site sağlam mı acaba?
ElevenLabs'ın kendi açtığı site sanırım bir de Ozan Sihay kendi paylaşmış X üzerinden.

Verdiğim linkten kuponu alıyorsunuz. Zaten Redeem diyince kuponu yine link olarak veriyor. Linki boş sekmeye girdiğinizde hesabınıza tanımlanmış oluyor kupon. Sonra ElevenLabs üzerinden planlar sekmesinde Creator yazana tıklayacaksınız zaten plan $0 dolara inmiş oluyor. Kart bilgisi girip üyeliğinizi başlatıyorsunuz.

ElevenLabs'ın kendi açtığı site sanırım bir de Ozan Sihay kendi paylaşmış X üzerinden.
Çok teşekkür ederim 1 yıllık aldım

Diğer linkte mantıklı olan ne var mesela

Hocam 1 yıllık alıyoz da sonradan 220 dolar girmez demi bize

ben de 1 yıllık aldım sonraki ödeme 24 mayıs 2026 gösteriyor sorun yok

Çok teşekkür ederim 1 yıllık aldım

Diğer linkte mantıklı olan ne var mesela
Hangisi işinize gelirse artık güzel indirimler var ben ElevenLabs dışında işime yarar bir şey görmedim.

Hocam 1 yıllık alıyoz da sonradan 220 dolar girmez demi bize
Girmez hocam sanal karttan alın siteden de üyeliğinizi iptal edin. Ben garanti olsun diye sanal kartı alışverişe kapatıyorum hatta.

Hangisi işinize gelirse artık güzel indirimler var ben ElevenLabs dışında işime yarar bir şey görmedim.

Girmez hocam sanal karttan alın siteden de üyeliğinizi iptal edin. Ben garanti olsun diye sanal kartı alışverişe kapatıyorum hatta.
hocam şimdi abonelik iptal etme olayını sanırsam yaptım da
Will cancel on 24th Mayıs diyor doğru mu

hocam şimdi abonelik iptal etme olayını sanırsam yaptım da
Will cancel on 24th Mayıs diyor doğru mu
Bende de Will cancel on 23rd Mayıs diyor sanırım ödeme yenileme tarihi gelince yani seneye üyeliği otomatik kapatacak yanlış anlamadıysam

Galiba bitti ilk 5000 dolmuş

İndirim bittiye aldım ama umarım devam ediyordur.
1748035069121.webp

Diğerleri var ama Creator bu galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri