Yardım Pc için hangi kasayı almalıyım

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar iç hacmi geniş kasa arıyorum. Bu iki kasayı buldum, hangisi daha iyidir ya da başka öneriniz var mı?

1-
2-

Artı ve eksi yönleri hakkında kararsızım fiyattan bağımsız hangisi daha iyidir sizce
Soğutma olarak ikisinin de düzgün performans vereceğini düşünüyorum ön tarafları delikli kozmetik olarak raijin bana hoş geldi ama direkt olarak kullanmadım ikisini de

Artı ve eksi yönleri hakkında kararsızım fiyattan bağımsız hangisi daha iyidir sizce
Hocam benim ponosta tavandan 360 radyatör desteği var msi da var mı bilmiyorum bende size bir kasa önereyim kumandalı fan kontrolcüsüde var yine tavandan 360 destekli modelin adı vg16al

benim attığım 320r yerine neden bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim ponosta tavandan 360 radyatör desteği var msi da var mı bilmiyorum bende size bir kasa önereyim kumandalı fan kontrolcüsüde var yine tavandan 360 destekli modelin adı vg16al
Kasada marka önemi yok psu gibi sistemin kalbi degil sonuçta en iyi görünüş gözüne hangisiyse onu alsın ucuz bir parça zaten
msi olan için fan öneriniz var mıdır peki ekstradan

hocam vento da güzel duruyor ama emin olamadım msidan daha mı iyidir

hocam vento da güzel duruyor ama emin olamadım msidan daha mı iyidir
hocam boş kasa yani fazla para vermeye gerek yok buna vereceğinize ana parçalara yatırım yapın vento gayet yeterli ayrıca kumandadan ışıkları kontrol etmek zevkli ve kullanışlı olabilir

Arkadaşlar iç hacmi geniş kasa arıyorum. Bu iki kasayı buldum, hangisi daha iyidir ya da başka öneriniz var mı?

1-
2-
Bende bu rajintek kasa var tek eksisi kontrolcü yok kasa güzel duruyor 360mm fanda sığıyor

Hocam bende bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl bir kasa alınır mi malzeme kalitesi ve soğutma performansı olarak nasıl?
Kasanın bitişiğinde Ort 31-33 Db, Malzeme kalitesinden anlamıyorum ama güzel diye düşünüyorum, İşlemcim Ryzen 7600, Sıvı Soğutma Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3, Güç kaynağı NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W, İşlemci stres testi yapmadım ama boşta 38 Derece Genel kullanımda 45-50 Derece, Oyunda ise tam hatırlamıyorum ama 60-70 Derecede geziyor. Ekran kartım yok. Kontrolcü gelmiyor ama kelebek bağlantı diye bir şekilde bağladım fanları arka taraf hafif karışık gibi ama pek önemsemedim.

Geri