Arka koltukları çok dar amcamda var 2024 model çok şık çok teknolojik araba menzil olarak da şehir içi 330-340 gidiyor ortalama 2018 Audi a3 den geçti memnun kaldıŞu an peugeot rifter 2023 gt kullanıyoruz , megane e-tech geçmeyi düşünüyoruz sizce mantıklı mı ?
arka koltukta çok nadir oturduğum için problem değil ama bu arabanın tesla yüzünden piyasaya tutunamamasına üzülüyorum gerçekten , çok şık ve fiyatı uygun bir araba benceArka koltukları çok dar amcamda var 2024 model çok şık çok teknolojik araba menzil olarak da şehir içi 330-340 gidiyor ortalama 2018 Audi a3 den geçti memnun kaldı
Şehir dışı sadece yılda 1 kez samsun oluyor o da sıkıntı olmaz galiba 2-3 şarjda gidilirIsı pompası yok diye biliyorum bende baya bir araştırmıştım ama menzili çok az kocaeilden İstanbul’a gitsen bile menzilin kritik olur. Sıfır fiyatı uygun değil ama ikinci el fiyatı iyi. Çok nadir şehir dışına çıkılıyorsa alınabilir
Bütçeniz varsa 2.el Tesla kovalamak daha mantıklı gibi ama bu megane e techi 2.elde uygun fiyata bulursanız kaçırmayın bence yukarıda arkadaşın dediği gibi ısı pompası problem olabilir ama bu fiyat bandındaki çoğu araçta ısı pompası yok şahsen çok da aramazdım ben şehir içinde sıfır yakıtla ani ivmelenmeyi hissedince anlıyorsunuz elektrikli aracın daha iyi olduğunuŞehir dışı sadece yılda 1 kez samsun oluyor o da sıkıntı olmaz galiba 2-3 şarjda gidilir