GAINWARD RTX5070 Ti PHOENIX 39.999,00₺ + İYZCO VAR

Şu lafları söyleyen birinin nasıl Nvidia fan boyu falan olmasını düşünüyorsun? :D Kasamda da RX 9070 XT var üstelik 🥹 RT açtığımda kartım eski kartım RTX 2060 Gaming Z'den farksız performans veriyor, yalan mı söyleyeyim hocam, evet kartım 5070 TI'den bile daha iyi mi diyim, ne diyim? Ben deyince de olsa bari...
İade edin o zaman ray tracing özelliği zaten çığır açıyor oyunlardada hemen geçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum, 9070xt 5070ti dan güçlü 5080den güçsüz veya kafa kafaya bir kart ama arada 20bin lira civarı fiyat farkı var, asla değmez.

MFG işime yaramasa açık ara bu sezonun kazananı AMD derim.
Amd olmasa 5070tiyı bu fanboylara 50şerden kitleyecekti keşke öyle bir evrende olsaydık

bu karşılaştırmanın sebebi biraz ben oldum 9070xt gigabyte karta sahibim 30bine almıştım yaklaşık 35bine şuan 5070ti olsa üzülürdüm fakat hala 40binin fazla olduğunu düşünüyorum 35 civarı olsa bende öneririm 5070ti

Son düzenleme:
Amd olmasa 5070tiyı bu fanboylara 50şerden kitleyecekti keşke öyle bir evrende olsaydık
Türkiye pazarıyla global pazar aynı değil, haberleri takip et biraz NVIDIA kartlara %15 - 20 zam yaptı geçen hafta, ee AMD var yine zam yapıyor neden? çünkü %94 pazar payı var adamlarda, deli gibi satıyor kartları, şirketin RTX kartlardan geliri %4 olarak açıklandı %96 yapayzeka kartlarından. AMD yı görmezden geliyor bile diyebiliriz, asıl aptallığı AMD yapıyor bu fiyatlar ne, hiçbir zaman fiyat politikasını düzgün yönetemedi, NVIDIA yi geçmek istiyorsan gerçekten 100 dolar ucuza satmak yerine yarı yarıya fiyat düşürmesi lazım bunu yapmıyor.

9070XT Türkiyede 900-1000 Dolara satılıyor bunu unutma kartın olması gereken fiyatı 400 dolar, TR de geçiriyorlar sana 2 katını. Hadi vergiler felan desek en fazla 24999TL olması gerekiyor türkiyede.

Son düzenleme:
r
Türkiye pazarıyla global pazar aynı değil, haberleri takip et biraz NVIDIA kartlara %15 - 20 zam yaptı geçen hafta, ee AMD var yine zam yapıyor neden? çünkü %94 pazar payı var adamlarda, deli gibi satıyor kartları, şirketin RTX kartlardan geliri %4 olarak açıklandı %96 yapayzeka kartlarından. AMD yı görmezden geliyor bile diyebiliriz, asıl aptallığı AMD yapıyor bu fiyatlar ne, hiçbir zaman fiyat politikasını düzgün yönetemedi, NVIDIA yi geçmek istiyorsan gerçekten 100 dolar ucuza satmak yerine yarı yarıya fiyat düşürmesi lazım bunu yapmıyor.

9070XT Türkiyede 900-1000 Dolara satılıyor bunu unutma kartın olması gereken fiyatı 400 dolar, TR de geçiriyorlar sana 2 katını.
abartma hocam 400 değil 9070xtde 900 dolara kitlenmiyor 800e kitleniyor olması gerekende 700 dolar

r

abartma hocam 400 değil 9070xtde 900 dolara kitlenmiyor 800e kitleniyor olması gerekende 700 dolar
Yok ben AMD nin yapması gereken fiyatı söyledim orda 400 dolara satması lazım kartı çünkü teknolojileri eski GDDR6 bellek falan var 3-4 yıllık bellek bunlar.

İade edin o zaman ray tracing özelliği zaten çığır açıyor oyunlardada hemen geçin

bu karşılaştırmanın sebebi biraz ben oldum 9070xt gigabyte karta sahibim 30bine almıştım yaklaşık 35bine şuan 5070ti olsa üzülürdüm fakat hala 40binin fazla olduğunu düşünüyorum 35 civarı olsa bende öneririm 5070ti
Fiyat konusunda iki markanın bu jenerasyonunda sorunlar var hocam. Nvidia kartları erken çıkarıp kitleyebildiği kadar insana tavsiye edilen satış fiyatının 2 katına kitledi. (bende dahilim kabul ediyorum) AMD oyuna güzel dahil oldu fakat talep yüzünden fiyat arttı sonra tekrar dengelendi derken piyasa çok garip oldu. Bence AMD'nin 1-2bin civarı düşürmesi Nvidanın ise baştan fiyatlandırma yapması lazım. 5070 ti fiyatı şu indirimi açılan konuda bile hala çok kötü. Belki asus prime, tuf bir kart için 40k kabul edilebilir olabilir ama gainward için çok fazla. Asıl olması gereken 35 bin bandına gainward-palit 40 bandına prime-tuf vs. bulunsa o zaman benimde lafım yok.

Saf performans ve f/p olarak 9070 xt yi beğeniyorum. Herkesin RT veya streaming, 3d rendering ile işi yok. 5080i kurbanlık parasına aldığım için pişmanım mesela.

Fiyat konusunda iki markanın bu jenerasyonunda sorunlar var hocam. Nvidia kartları erken çıkarıp kitleyebildiği kadar insana tavsiye edilen satış fiyatının 2 katına kitledi. (bende dahilim kabul ediyorum) AMD oyuna güzel dahil oldu fakat talep yüzünden fiyat arttı sonra tekrar dengelendi derken piyasa çok garip oldu. Bence AMD'nin 1-2bin civarı düşürmesi Nvidanın ise baştan fiyatlandırma yapması lazım. 5070 ti fiyatı şu indirimi açılan konuda bile hala çok kötü. Belki asus prime, tuf bir kart için 40k kabul edilebilir olabilir ama gainward için çok fazla. Asıl olması gereken 35 bin bandına gainward-palit 40 bandına prime-tuf vs. bulunsa o zaman benimde lafım yok.

Saf performans ve f/p olarak 9070 xt yi beğeniyorum. Herkesin RT veya streaming, 3d rendering ile işi yok. 5080i kurbanlık parasına aldığım için pişmanım mesela.
bende aynı şekilde düşündüm ama linç edildim 35kya kesinlikle iyi tercih olur ve ray tracing bir şart değil

Sana mı soracağım iade edip etmeyeceğimi? RT için mi aldım dedim 9070 XT'yi? Zaten FPS olarak geride RT açınca performansı iyice düşüyor dedim. Güç olarak önde diye kendini rezil eden sensin. Bende de var kart, karta sahibim diye en iyisi benim ürünüm olmuyor. Yok mu forumda yönetici vs? Ona buna salça olmak bu kadar basit mi forumda?

en zeki nvidiacı ve profili...

Hocam elimde 1 adet 5070ti var 1 adette 9070xt var ben bunu aynı donanıma takarak hiç video kesmeden video şeklinde çekeceğim fpsleride paylaşacağım ben dediğimi kanıtlarsam bana ne vaat ediyorsunuz?
1- Zaten cevabı biliyorum
2- Bir test yapmana gerek yok zaten zibilyon tane inceleme mevcut zaten

Ne 9070xt miş abartıp abartıp şişip durdunuz kart 5070ti dan kötü daha fazla elektrik çekiyor fiyatı yüsek rt performansı rtx 5070 seviyesinde mfg yok tonla eksik kart diger tarafta kendisini kanıtlamış hatta overclok yaptıgınızda stok 5080 performansı aldıgınız bir seri var konuşmaya gerek yok.

Ne 9070xt miş abartıp abartıp şişip durdunuz kart 5070ti dan kötü daha fazla elektrik çekiyor fiyatı yüsek rt performansı rtx 5070 seviyesinde mfg yok tonla eksik kart diger tarafta kendisini kanıtlamış hatta overclok yaptıgınızda stok 5080 performansı aldıgınız bir seri var

Ne 9070xt miş abartıp abartıp şişip durdunuz kart 5070ti dan kötü daha fazla elektrik çekiyor fiyatı yüsek rt performansı rtx 5070 seviyesinde mfg yok tonla eksik kart diger tarafta kendisini kanıtlamış hatta overclok yaptıgınızda stok 5080 performansı aldıgınız bir seri var konuşmaya gerek yok.
5000 serisinin de çok güzel OC olduğunu unutmamak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri