Enes Tarhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
60 hz de 60 fps yi görürsün 144 hz de 144 fps o şekilde yani (max ayar yapılmadığı sürece)Bu kısmı anlamadım.
60 hz de 60 fps yi görürsün 144 hz de 144 fps o şekilde yani (max ayar yapılmadığı sürece)Bu kısmı anlamadım.
arkadaş sallamışBu kısmı anlamadım.
Benim ikinci ekranım 60 Hz ve ben video bile izleyemiyorum doğru düzgün yoruyor beniMerhabalar, bildiğiniz gibi 144Hz monitörler 1000 TL'nin altlarında bulunuyor. 144 FPS oynayacağım oyun sadece CS:GO (fazla oynamam) ve masaüstünde kullanırım. Diğer oyunlarda 60'a sabitlerim. Benim merak ettiğim 144Hz monitörde fazla alışmadan yani fazla 144 FPS oyun falan oynamadan sadece masaüstünde kullanılsa bile, 60Hz bana kasıyor gibi gelir mi, rahatsız eder mi?
Masa üstünde sıkıtı yaşamazsın illaki ama oyunlarda 144hz çok daha farklı gözle görülür şekilde fark edersin fiyat ve performanslı alabileceğin en iyi 144hz monitörde asus VP249QGR Modeli öneririm.Merhabalar, bildiğiniz gibi 144Hz monitörler 1000 TL'nin altlarında bulunuyor. 144 FPS oynayacağım oyun sadece CS:GO (fazla oynamam) ve masaüstünde kullanırım. Diğer oyunlarda 60'a sabitlerim. Benim merak ettiğim 144Hz monitörde fazla alışmadan yani fazla 144 FPS oyun falan oynamadan sadece masaüstünde kullanılsa bile, 60Hz bana kasıyor gibi gelir mi, rahatsız eder mi?
144 hz akıcı bi video 60 hz ard arda çekilen fotoların bir araya gelemesiMerhabalar, bildiğiniz gibi 144Hz monitörler 1000 TL'nin altlarında bulunuyor. 144 FPS oynayacağım oyun sadece CS:GO (fazla oynamam) ve masaüstünde kullanırım. Diğer oyunlarda 60'a sabitlerim. Benim merak ettiğim 144Hz monitörde fazla alışmadan yani fazla 144 FPS oyun falan oynamadan sadece masaüstünde kullanılsa bile, 60Hz bana kasıyor gibi gelir mi, rahatsız eder mi?
Masaüstü neden kasıyor gibi gelsin? FPS konusunda 60 hz de 25FPS alıyorsan oyun kasmaz ama 144hz 25 FPS alıyorsan kasar ve masaüstü konusunda bizzat denedim sıkıntı yok.Merhabalar, bildiğiniz gibi 144Hz monitörler 1000 TL'nin altlarında bulunuyor. 144 FPS oynayacağım oyun sadece CS:GO (fazla oynamam) ve masaüstünde kullanırım. Diğer oyunlarda 60'a sabitlerim. Benim merak ettiğim 144Hz monitörde fazla alışmadan yani fazla 144 FPS oyun falan oynamadan sadece masaüstünde kullanılsa bile, 60Hz bana kasıyor gibi gelir mi, rahatsız eder mi?