Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Screenshot_1.png

:) Cimerden bir şey çıkar mı ?

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Cimere 4-5 defa yazdım, gümrük memuru fiyatını kendi belirler tarzı otomatik mesajı göndderip durdu. daha da gideceğim ileri bir makam yok zaten

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Ne kadar vergi ciktigina nasıl bakıyorsun

Ship24 a verdikleri kodu girince altta PTT kısmı ve kodu çıkıyor ordaki linke basıp ptt sitesine git takip kodunu gir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimkini de gümrüğe teslim etmişler daha fiyat belli değil bir de gümrüğe sunma fln ödeyecez madem öyle gümrüğe sunmayın kardeşim.Kskamsmka
Bakalım size ne kadar çıkarıcaklar aynı olur diye düşünüyorum,acaba bana niye 30 tl daha fazla koymuşlar önceki arkadaştan :D

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Ship24 a verdikleri kodu girince altta PTT kısmı ve kodu çıkıyor ordaki linke basıp ptt sitesine git takip kodunu gir

Bakalım size ne kadar çıkarıcaklar aynı olur diye düşünüyorum,acaba bana niye 30 TL daha fazla koymuşlar önceki arkadaştan :D
Hocam sizin ürün ekstra birde gümrüğe girmiş şuan bana olduğu gibi oyüzden gerçi herkesinki gümrüğe giriyor vergi belirlendiğine göre ben niye böyle bişey yazdımki :sleep::unsure: öyledir heralde

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe

Bakalım size ne kadar çıkarıcaklar aynı olur diye düşünüyorum,acaba bana niye 30 TL daha fazla koymuşlar önceki arkadaştan :D
Gümrükten çıkınca fiyat gözükür arkadaşlar. Daha yeni girdiyse o ekren boş gözükür. Gümrüğe girince muhtemelen en az 5-6 gün bekler.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Tam soygun gerçekten

Acı Türkiye gerçeklerinden.

Bu sistemi getirende uygulayana da en ufak parmağı olana da beddua etmek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR