Hocam quantium bendede gözüküyor ama Last mile=> Singapore Post böyle bir ibarede var.Sizin kargolarınız direkt Yanwen ile mi geldi yoksa aracı kurum singapur pos veya malezya pos gibi firmalar ile mi geldi?
Hocam quantium bendede gözüküyor ama Last mile=> Singapore Post böyle bir ibarede var.Sizin kargolarınız direkt Yanwen ile mi geldi yoksa aracı kurum singapur pos veya malezya pos gibi firmalar ile mi geldi?
Şunu fark ettim düşük kargo ücreti alınan veya kargo ücreti alınmayan ürünler gümrüğe takılmış. Örneğin ücretsiz kargo ile whatgeek'ten gelen ürünüm takıldı. Ama aynı zamanlarda aldığım ve 20 küsür dolar kargo ücreti ödediğim ürün vergi çıkmadan geçti. Değişik. Ya mevzuyu fark edip artık gelen çoğu kargoyu Ptt'ye yönlendiriyorlar. Ya da firmayı mercek altına aldılar dikkatlerini çekti o firmanın tüm ürünlerinde sorun çıkarıyorlar.Yanwen + Quantium + Ptt
Singapur pos denilen aracı firma ile gelmiş. Zaten malezya pos veya singapur pos'a verildiyse vergi çıkmama ihtimali yok.Hocam quantium bendede gözüküyor ama Last mile=> Singapore Post böyle bir ibarede var.
Siz gümrüğü bilmiyor musunuz? Her türlü vergiyi geçirir. Yine ucuza gelmiş bence iyi fiyat her türlü.Quantium diye bir firima gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
Yüksek ihtimal bu ürünlere sabit bir fiyatlandırma yapılmadığından birde fiyat düşük olunca ekstra şüpheleniyorlar sonrada firmayı mercek altına alıyorlar diye düşünüyorum.Çünkü forumda biri 15 dolar biri 12 dolar 17dolar vs yazıldığından bahsetmiş düşünsenize aynı ürün sürekli farklı fiyattan adamlara geliyor birde fiyat düşük olunca şüpheleniyorlar ilk başta whatgeekten alanlar hiçbirşekilde vergi ödemedi çünkü yanwen ile de ödemediler.Şunu fark ettim düşük kargo ücreti alınan veya kargo ücreti alınmayan ürünler gümrüğe takılmış. Örneğin ücretsiz kargo ile whatgeek'ten gelen ürünüm takıldı. Ama aynı zamanlarda aldığım ve 20 küsür dolar kargo ücreti ödediğim ürün vergi çıkmadan geçti. Değişik. Ya mevzuyu fark edip artık gelen çoğu kargoyu Ptt'ye yönlendiriyorlar. Ya da firmayı mercek altına aldılar dikkatlerini çekti o firmanın tüm ürünlerinde sorun çıkarıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Singapur pos denilen aracı firma ile gelmiş. Zaten malezya pos veya singapur pos'a verildiyse vergi çıkmama ihtimali yok.
Evet bende daha önce ödemedim. Hem aracı kargolarda anlaşma yoksa hızlı geçiş olmamıştır hemde fiyatlar dikkat çekmiştir. O konuda ben yazmıştım zaten. Herkese aynı fiyatı yazmışlar hıyarlar. İnsan en azından bi 25-30 dolar gösterir. Şimdi daha beteri oldu.Yüksek ihtimal bu ürünlere sabit bir fiyatlandırma yapılmadığından birde fiyat düşük olunca ekstra şüpheleniyorlar sonrada firmayı mercek altına alıyorlar diye düşünüyorum.Çünkü forumda biri 15 dolar biri 12 dolar 17dolar vs yazıldığından bahsetmiş düşünsenize aynı ürün sürekli farklı fiyattan adamlara geliyor birde fiyat düşük olunca şüpheleniyorlar ilk başta whatgeekten alanlar hiçbirşekilde vergi ödemedi çünkü yanwen ile de ödemediler.
Neyse hocam aliexpresstekinden ucuza geliyor her türlü bu şekilde kendimi avutabilirim.900tl vergiyle bileEvet bende daha önce ödemedim. Hem aracı kargolarda anlaşma yoksa hızlı geçiş olmamıştır hemde fiyatlar dikkat çekmiştir. O konuda ben yazmıştım zaten. Herkese aynı fiyatı yazmışlar hıyarlar. İnsan en azından bi 25-30 dolar gösterir. Şimdi daha beteri oldu.
Keyfini çıkarmaya bakNeyse hocam aliexpresstekinden ucuza geliyor her türlü bu şekilde kendimi avutabilirim.900tl vergiyle bile
Durum can sıkıcı fiyat zaten her türlü daha uyguna geliyor.2k civarına geliyor yine her türlü fiyatını hakedecek bir klavye,bu fiyata trde bulabiliceğimiz daha iyi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle, herkese hayırlı olsun şimdiden2k civarına geliyor yine her türlü fiyatını hakedecek bir klavye,bu fiyata trde bulabiliceğimiz daha iyi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.
hayırlı olsun, bir tane kendimize bir tane de devlete almış oldukAlıntıyı görüntülebizede bu kadar vergi vermişler