Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Ajazz'ın faresini aldım AJ139 Pro ama şarj olmuyor :D. Şarjı tamamen bitti geçen şarj edemedim kablolu kullanıyordum dedim ertesi gün iade edeyim gece oyun oynarken şarj olmaya başladı şu an yine şarj olmuyor. Satıcıya yazdım fare sizde kalsın paranızın %55 %60'ını iade edelim dediler. Ben malzeme kalitesi olarak beğendim bence alınır.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Ajazz'ın faresini aldım AJ139 Pro ama şarj olmuyor :D. Şarjı tamamen bitti geçen şarj edemedim kablolu kullanıyordum dedim ertesi gün iade edeyim gece oyun oynarken şarj olmaya başladı şu an yine şarj olmuyor. Satıcıya yazdım fare sizde kalsın paranızın %55 %60'ını iade edelim dediler. Ben malzeme kalitesi olarak beğendim bence alınır.
Ajazzlar genelde çok iyi değil ama uygun oluyorlar, bu fiyata da alıncak bi seçenek yok. Ak992de ledler falan pek iyi değildi mesela çok patlayan vardı ama switchleri iyi.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ajazzlar genelde çok iyi değil ama uygun oluyorlar, bu fiyata da alıncak bi seçenek yok. Ak992de ledler falan pek iyi değildi mesela çok patlayan vardı ama switchleri iyi.
Kablosuz diye aldım kablolu kullanıyorum :kekw:. İade edip başka model mi alsam diyorum ama farem yok 2 hafta bekleyemem o yüzden paranın yarısını alıp kablolu kullanacağım gibi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Kablosuz diye aldım kablolu kullanıyorum :kekw:. İade edip başka model mi alsam diyorum ama farem yok 2 hafta bekleyemem o yüzden paranın yarısını alıp kablolu kullanacağım gibi.
Matfix custom tamirini yapıyor aslında deneyebilirsin

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Matfix custom tamirini yapıyor aslında deneyebilirsin
1 ay iade süresi var. Biraz daha bakayım en kötü tamamen iade edeceğim ya. Üstüne ekleyebileceğim para da olmayınca karar vermek çok zor biraz eksideyim :kekw:.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Oğuz Ünlüerler
mekaniğin membrandan farkı nedir hocam
Hissiyatı daha güzel yazı yazarken parmaklar iyi hissediyor. Zevke gore degistirilebiliyor, yaglanma veya modlanma veya icine bir seyler ekleme sesi toklastirma, farkli kasa alma switch degistirme falan mumkun cok. Bu yuzden ozgurluk taniyor bu hissi seviyorum kendine en uygununu bulabiliyorsun. Bir switch bozulsa mesela cikarip yenisi takiliyor sonra o dert de yok. Omurleri daha uzun bir de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Sipariş notuna yazmanız gerekliydi. Yazmadıysanız mail adresinize gelen maile cevap yazarak bildirin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhalde indirimli stok bitene kadar
Sipariş notu nerede hocam ödeme ekranına kadar geldim. Sipariş notunu bulamıyorum

ChristianSerratos

80+ Silver
3 adet kalmış alacak arkadaşların haberi olsun.

Maschera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay DAĞ
Discord
maschera
Son 14 stok ve sadece Fly Fish Linear switchler kalmış, almayı düşünenlerin bilgisine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşama doğru 1800-1900 bandına bi klavye daha paylaşacağım unutmazsam kaçıranlar ona baksın bence bundan dahada iyi o

800 TL wireless'ta paylaşacağım
Merhaba. Sizden haber beklemekteyim. Bütçe sınırım yok lakin fazla para harcamak istemiyorum. Yazılım ile uğraştığımdan dolayı yanımda taşıyabileceğim mümkünse tok-sessiz bir ürün arıyorum. Normal şartlarda bu ürünü satın alacaktım lakin sessiz olan switch'in stoğu tükenmiş. Yeni atacağınız modeli beklemekteyim.

Top Bottom