Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Bu klavyenin Gift Switch'i aşırı hoşuma gitti. Şimdi biz bu siteden alışveriş yapabiliyor muyuz ? Ben şimdi verebilecek miyim acaba siparişi ve gönderim sağlıyorlar mı bilen var mı ?
En son Türkiye'ye kapatmışlardı
Sipariş işi şuan bıraz sıkıntılı 1-3 hafta sürüyor verilmesi yada birkaç gün :D. Çin yeni yılı olduğundan dolayı çalışan az galiba

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
Bu klavyenin Gift Switch'i aşırı hoşuma gitti. Şimdi biz bu siteden alışveriş yapabiliyor muyuz ? Ben şimdi verebilecek miyim acaba siparişi ve gönderim sağlıyorlar mı bilen var mı ?
Türkiyeye satış şu an kapalı tekrar açıldığında kupon kodu ve stok duruyorsa alabilirsiniz. Doğum gününüz kutlu olsun.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Elimdeki sadece 2klavyenin fiyatı 11k ediyor :D Beni bile tatmin etti, yedek keycaps-switch niyetine bile alınır. 300-400keycaps desen, 500-600switch desen kasa 400 oluyo :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gift güzel geldi.
ben de bunu alcaktım aynı fiyata th66 aldım indirimden

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Türkiyeye satış şu an kapalı tekrar açıldığında kupon kodu ve stok duruyorsa alabilirsiniz. Doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkkür ederim dostum. Valla çok beğendim ya böyle tok sesli başka öneriniz var mıdır bütçe çok sorun değil ?

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
Teşekkkür ederim dostum. Valla çok beğendim ya böyle tok sesli başka öneriniz var mıdır bütçe çok sorun değil ?
Bütçe sıkıntısı yoksa custom bir klavye sarar, tok ses seviyorsanız gateron oil king önerebilirim switch olarak ama fiyatı tuzlu

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Bütçe sıkıntısı yoksa custom bir klavye sarar, tok ses seviyorsanız gateron oil king önerebilirim switch olarak ama fiyatı tuzlu
custom işlşerinden hiç anlamam ya o yüzde ilk hedefim custom olup hazır olması ya da asus rog snow switchler.

Epomaker sitesinde 1800 TL'ye denk geliyor, o fiyata değer mi acaba ? Sıkıntısız götürürmüş 2-3 sene kadar en azından ?

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
custom işlşerinden hiç anlamam ya o yüzde ilk hedefim custom olup hazır olması ya da asus rog snow switchler.

Epomaker sitesinde 1800 TL'ye denk geliyor, o fiyata değer mi acaba ? Sıkıntısız götürürmüş 2-3 sene kadar en azından ?
Vergi çıkabiliyormuş epomakerda

Maschera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay DAĞ
Discord
maschera
Bu mevzu hiç kafama yatmadı. Neticesinde aynı firma bunlar çok enteresan
Vergi konusu marka ile alakalı bir durum değil. Whatgeek gönderim sağlarken seçeceğin kargo firmasıyla beraber gerekli ek ödemeleri kendisi yapıyor ve tutarı düşük tutuyor. Epomaker ise bunu yapmıyor. Bu yüzden de vergi doğuyor ve sen ödemiş oluyorsun. Gönderimin açılmasını bende bekliyorum.

Arkadaşlar palexpressle kaç günde geliyor trye dün yunexpress palexpresse verdi

oliveforge99

80+ Silver
Vergi konusu marka ile alakalı bir durum değil. Whatgeek gönderim sağlarken seçeceğin kargo firmasıyla beraber gerekli ek ödemeleri kendisi yapıyor ve tutarı düşük tutuyor. Epomaker ise bunu yapmıyor. Bu yüzden de vergi doğuyor ve sen ödemiş oluyorsun. Gönderimin açılmasını bende bekliyorum.
Whatgeek ve epomaker aynı firma. Epomaker niye mevzu yapıyor onu ifade etmeye çalışıyorum

Maschera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay DAĞ
Discord
maschera
Whatgeek ve epomaker aynı firma. Epomaker niye mevzu yapıyor onu ifade etmeye çalışıyorum
Aynı firma değiller operasyonel olarak farklı 2 oluşumlar lakin Whatgeek Çin üzerinden genel satış sağlıyor. Yanlış bilmiyorsam EpoMaker Amerika ve Avustralya üzerinden gönderim sağlıyor. Sorunun kaynağı bu olabilir. Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.

oliveforge99

80+ Silver
Aynı firma değiller operasyonel olarak farklı 2 oluşumlar lakin Whatgeek Çin üzerinden genel satış sağlıyor. Yanlış bilmiyorsam EpoMaker Amerika ve Avustralya üzerinden gönderim sağlıyor. Sorunun kaynağı bu olabilir. Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
Reddit’ten kontrol ederseniz orada da gördüğüm bütün siparişler çin üzerinden kargoya verildi. Örneğin burada görebilirsiniz. Tuhaf bir durum bana kalırsa. Kavrayamadım nedenini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,330
Üyeler
166,738
Son üye
kadircanss
Top Bottom