Existentia
80+ Silver
amazondan benzerini aldım <>| tuşu yok kod yazacaklar almasın
whatgeekten alinan eng layout var bunda ben de yazilim icin almistim kafam rahat o yuzdenamazondan benzerini aldım <>| tuşu yok kod yazacaklar almasın
Yok kral fransadan spariş verdim vergi falan ödemedimVergi odedinmi kral
Alt+1 ve escnin altındaki tuştan yazıyorsunamazondan benzerini aldım <>| tuşu yok kod yazacaklar almasın
bende yokBeyler geçmiş olsun giren şemsiye acilmazmis benimkide pttnin eline düştü ülkeye giriş yapınca saplarlar aw
sımdı baktım bana da gırdıBeyler geçmiş olsun giren şemsiye acilmazmis benimkide pttnin eline düştü ülkeye giriş yapınca saplarlar aw
Knk bende pttnin sitesinden bakınca böyle bisey cikiyo devam et diyince adres bilgilerini güncelle diyo ne alakabende yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
sımdı baktım bana da gırdı
Bende de adres bilgileri görünmüyor ama senin açtığın yer gelmiyor.Knk bende pttnin sitesinden bakınca böyle bisey cikiyo devam et diyince adres bilgilerini güncelle diyo ne alaka
Knk bende pttnin sitesinden bakınca böyle bisey cikiyo devam et diyince adres bilgilerini güncelle diyo ne alaka
bendede suan sızınkı gıbı oldu ılk basta ıl ıcı aktarmada yazıyodu yukardakı kutucuklarda sımdı o ısaretlı degıl aynı sızınkı gıbı suanbende böyle hiçbirsey yazmıyorAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende suan boyle birsey yazmıyor
hocam buldum da o tuş artık kas hafızası olmuş alışamadımAlt+1 ve escnin altındaki tuştan yazıyorsun