ben de kullaniyorum 1 haftadir cok iyi klavyebu pttyi yapani cine yollayacam kargolatacam sinir etti pustlar 1 aydır getirmiyor
Kargo firması 15 dolar yazmış gümrükte 30 dolar olarak girmişler benimkini Tükenmez kalemle yazımışlar fotoda gözüküyorBence bu fazla vergiler firmanın vergi için çok düşük fiyat yazmasıydı, ve çok sayıda alınınca farkındalık oluştu belli bir fiyattan vergilendirdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: 700tl vergi çıksa bile fiyatı için en iyi klavye bence.
benimkini de 15 yazmislar ptt calisani kargoyu teslim ederken o klavyeyi cidden 15 dolara mi aldin diye sordu banaKargo firması 15 dolar yazmış gümrükte 30 dolar olarak girmişler benimkini Tükenmez kalemle yazımışlar fotoda gözüküyor
niye kafalarına göre fiyat yazıyorlar hocam açıklaması var mıbenimkini de 15 yazmislar ptt calisani kargoyu teslim ederken o klavyeyi cidden 15 dolara mi aldin diye sordu bana
maalesef pttnin aptalliginiye kafalarına göre fiyat yazıyorlar hocam açıklaması var mı
Kanka ses olarak nasıl acaba bi de vergi falan çıktı mıçok oldu kullanıyorum ben baya da memnunum valla
ptt değil aldığımız site 15 dolar yazıyor dostummaalesef pttnin aptalligi
ses olarak gayet tatlı bir sesi var vergi çıkmadıKanka ses olarak nasıl acaba bi de vergi falan çıktı mı
Çakma değil ama attığınız düz ak820, ekran yok, switchler çok daha kötü, aydınlatması yok veya beyaz backlight'dı sanırım, ve sadece kablolu404 Sayfası - Link 24
Bu bir 404 hatasıdır; bu, hatalı bir bağlantıya tıkladığınız veya geçersiz bir URL girdiğiniz anlamına gelir.l24.im
Bunun çakma olmama ihtimali var mı?