v8 bayağı tatlı duruyorda tuş hissiyatları vb nasıl? şuan kullandığım m5 pronun tuşları aşırı sert ve plastik hissinin dibine vuruyor. bundada öyle bir şey yaşar mıyım?![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Hangisinin tasarımı sana daha güzel geliyorsa onu al.![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bnede v6 var gayet memnunum zaten optik switch oldupu için tuş hassasiyeti gayet güzelv8 bayağı tatlı duruyorda tuş hissiyatları vb nasıl? şuan kullandığım m5 pronun tuşları aşırı sert ve plastik hissinin dibine vuruyor. bundada öyle bir şey yaşar mıyım?
V8 aldım yan tuşları basmıyordu hata vardı, garantiye gönderdim yenisiyle değiştirecekler. Kesinlikle öneririm güzel mouse. Aşırı hafif olması başlarda sıkıntı oluyor ama sonra alisiyorsun. Ben de öneririm v8 modelini![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Hangisinin tasarımı sana daha güzel geliyorsa onu al.![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com