Neler Yeni

1 ayda en hızlı 10 kilo nasıl verebilirim?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar geçen yıl 2 hafta da 8-9 kilo vermiştim.Aynı şekil zayıflamak istiyorum.Boyum 178 falan kilomda 81.Ben 1 ay da göbek çevremi eritmek istiyorum.En azından göbek çevremde yağ olmasa güzel olur.Neler yapmamı önerirsiniz?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yemek yeme rahat verirsin babamda bu aralar kilo vermek için yemiyor öğle vakti 1 bardak çorba içerken akşam vakti de karpuz, peynir, zeytin yiyor. sabahları ise peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, biber 10 günde 6 kilo verdi. Zayıflamanın formülü yememek B)

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Yemek yeme rahat verirsin babamda bu aralar kilo vermek için yemiyor öğle vakti 1 bardak çorba içerken akşam vakti de karpuz, peynir, zeytin yiyor. sabahları ise peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, biber 10 günde 6 kilo verdi. Zayıflamanın formülü yememek B)
B şıkkı yememek, diğer şıklar ne hocam?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Spor a başlayıp tek öğün protein ağırlıklı beslenmek olabilir
Tek öğün derken mesela 500gr tavuk pilav gibi

theali

80+ Bronze
Arkadaşlar geçen yıl 2 hafta da 8-9 kilo vermiştim.Aynı şekil zayıflamak istiyorum.Boyum 178 falan kilomda 81.Ben 1 ay da göbek çevremi eritmek istiyorum.En azından göbek çevremde yağ olmasa güzel olur.Neler yapmamı önerirsiniz?
Hocam ben abur cubur ve şekeri keserek çok hızlı vermiştim. Benim gibi yaparsanız ve egzersiz yaparsanız vericeğinizi düşünüyorum.
Birde protein ağırlıklı beslenin.

cnut

80+ Bronze
Karbonhidratı min. seviyede al, yüksek protein al, min. seviye kalori ihtiyacını karşıla ve kardiyo yap.
Şeker, ay çiçek yağı gibi yağlardan uzak dur.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,606
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kesinlikle karın kası antrenmanı yapman gerekiyor beslenme haricinde bu çok önemli

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
2 haftada nasıl 8 kilo verdiniz hocam, hiç yemek yememek falan lazım
Yemek yiyiyordum gayette karnımı doyurarak.Spor yapıyordum 13 günde 8 kilo falan verdim.Ama günde 1 saate yakın koşu 40 dakika kadar bisiklet gerisi de kas hareketleri falandı.Bol su içiyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle karın kası antrenmanı yapman gerekiyor beslenme haricinde bu çok önemli
Peki bel çevresini nasıl eritebilirim? Küçükken kiloluydum boyuma göre ve o zamanlardan belimde çok yağ kaldı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,606
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yemek yiyiyordum gayette karnımı doyurarak.Spor yapıyordum 13 günde 8 kilo falan verdim.Ama günde 1 saate yakın koşu 40 dakika kadar bisiklet gerisi de kas hareketleri falandı.Bol su içiyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bel çevresini nasıl eritebilirim? Küçükken kiloluydum boyuma göre ve o zamanlardan belimde çok yağ kaldı
Bende de yağ çok vardı karın kası antrenmanı yazarak videoları izle onları yap evde Spor yaparak 4 adet baklava yaptım 2 tane daha lazım onlar için çalışıyorum şuan 🙂

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257