1 ayda en hızlı 10 kilo nasıl verebilirim?

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,026
Arkadaşlar geçen yıl 2 hafta da 8-9 kilo vermiştim.Aynı şekil zayıflamak istiyorum.Boyum 178 falan kilomda 81.Ben 1 ay da göbek çevremi eritmek istiyorum.En azından göbek çevremde yağ olmasa güzel olur.Neler yapmamı önerirsiniz?

Yemek yeme rahat verirsin babamda bu aralar kilo vermek için yemiyor öğle vakti 1 bardak çorba içerken akşam vakti de karpuz, peynir, zeytin yiyor. sabahları ise peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, biber 10 günde 6 kilo verdi. Zayıflamanın formülü yememek B)

Yemek yeme rahat verirsin babamda bu aralar kilo vermek için yemiyor öğle vakti 1 bardak çorba içerken akşam vakti de karpuz, peynir, zeytin yiyor. sabahları ise peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, biber 10 günde 6 kilo verdi. Zayıflamanın formülü yememek B)
B şıkkı yememek, diğer şıklar ne hocam?

Spor a başlayıp tek öğün protein ağırlıklı beslenmek olabilir
Tek öğün derken mesela 500gr tavuk pilav gibi

Arkadaşlar geçen yıl 2 hafta da 8-9 kilo vermiştim.Aynı şekil zayıflamak istiyorum.Boyum 178 falan kilomda 81.Ben 1 ay da göbek çevremi eritmek istiyorum.En azından göbek çevremde yağ olmasa güzel olur.Neler yapmamı önerirsiniz?
Hocam ben abur cubur ve şekeri keserek çok hızlı vermiştim. Benim gibi yaparsanız ve egzersiz yaparsanız vericeğinizi düşünüyorum.
Birde protein ağırlıklı beslenin.

Karbonhidratı min. seviyede al, yüksek protein al, min. seviye kalori ihtiyacını karşıla ve kardiyo yap.
Şeker, ay çiçek yağı gibi yağlardan uzak dur.

Kesinlikle karın kası antrenmanı yapman gerekiyor beslenme haricinde bu çok önemli

2 haftada nasıl 8 kilo verdiniz hocam, hiç yemek yememek falan lazım
Yemek yiyiyordum gayette karnımı doyurarak.Spor yapıyordum 13 günde 8 kilo falan verdim.Ama günde 1 saate yakın koşu 40 dakika kadar bisiklet gerisi de kas hareketleri falandı.Bol su içiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle karın kası antrenmanı yapman gerekiyor beslenme haricinde bu çok önemli
Peki bel çevresini nasıl eritebilirim? Küçükken kiloluydum boyuma göre ve o zamanlardan belimde çok yağ kaldı

Yemek yiyiyordum gayette karnımı doyurarak.Spor yapıyordum 13 günde 8 kilo falan verdim.Ama günde 1 saate yakın koşu 40 dakika kadar bisiklet gerisi de kas hareketleri falandı.Bol su içiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bel çevresini nasıl eritebilirim? Küçükken kiloluydum boyuma göre ve o zamanlardan belimde çok yağ kaldı
Bende de yağ çok vardı karın kası antrenmanı yazarak videoları izle onları yap evde Spor yaparak 4 adet baklava yaptım 2 tane daha lazım onlar için çalışıyorum şuan 🙂

intermittent fasting diyetlerine bakabilirsin

Geri