1 Milyon Civarı Araba tavsiyesi.

Elektirikli olsa çok daha iyi olur.

Genelde bizden çok Babam kullancak. 50-60 yaşlarında. Asla hız yapmaz. Şehirler arası bile en fazla 100 civarı basar.
Bakayım hocam mekanik mekatronik okuduğumdan artık araba delisi oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata dandik elektrikli arabalar alırsın anca ama. O fiyata benzinli bir temiz sıfır araç yada ikinci el km si az bulabilirsin. Sağlamlık istiyorsan Audi BMW ve Mercedes grubuna bak. Japon grubunada bakabilirsin honda nissan mazda gibi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata dandik elektrikli arabalar alırsın anca ama. O fiyata benzinli bir temiz sıfır araç yada ikinci el km si az bulabilirsin. Sağlamlık istiyorsan Audi BMW ve Mercedes grubuna bak. Japon grubunada bakabilirsin honda nissan mazda gibi.
Malesef son bütçe 1.3M oluyor. Onu bile zor ayarladık. Şu an Skoda 2012 Süper b Kullanıyoruz. 100KM'de 5 litre falan yakıyor. Sorunu da yok. Benzin-Dizel kullanan araçlar Çok fazla yakıyor. Hem para verip hem daha fazla masraf olsun istemiyor. Elektirikli çok güzel bir alternatif.

TOGG alırdım şahsen. (Togg un üretimini yaptığımızı biliyordur bazılarınız) Olayın içinden gördüğüm için param olsa alırım.

Benim düşüncem elektrikten vazgeçerseniz hoşunuza giderse Superb ancak yakında kasa değiştirme durumu olabilir. SW düşünürseniz Passat Variant olabilir. Suv tipinde Tiguan Allspace veya 5008 araçlar bana şahsen güzel geliyor (5008 aracın sadece kamerasını çok bulanık)

Elektrikli araçlar olarak üst segmentte maalesef biraz daha bütçe istiyor sanırım. Şahsen Bmw ix4 baya hoşuma gitmişti. Çok güzel hızlanıyor ve içi gerçekten başarılı :)

TOGG ne zaman çıkacak ki? Ek olarak Fiyatları ne olacak?
2022 son çeyrek de çıkacak demişlerdi galiba togg için
2023 ün başlarına kadar sarkabilir belli olmaz. Üretimin neden geciktiğini TOGG ile ilgili açılan bir konuda açıklamıştım. Dolar şuan ki seviyesinde olursa fiyatı 1m civarı gibi geliyor bana, fakat mühendis olarak ben bilemem, satış ve pazarlama departmanı farklı bir strateji ile gelebilir.

Hyundai Kona elektrikli bütçenize uyuyor

Malesef son bütçe 1.3M oluyor. Onu bile zor ayarladık. Şu an Skoda 2012 Süper b Kullanıyoruz. 100KM'de 5 litre falan yakıyor. Sorunu da yok. Benzin-Dizel kullanan araçlar Çok fazla yakıyor. Hem para verip hem daha fazla masraf olsun istemiyor. Elektirikli çok güzel bir alternatif.
Hocam elektrikli değil ama konfor anlamında Karoqlara ne dersiniz?

Geri