Neler Yeni

1 Milyon Civarı Araba tavsiyesi.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Can BOZKURT

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Can BOZKURT
Elektirikli olsa çok daha iyi olur.

Genelde bizden çok Babam kullancak. 50-60 yaşlarında. Asla hız yapmaz. Şehirler arası bile en fazla 100 civarı basar.
Bakayım hocam mekanik mekatronik okuduğumdan artık araba delisi oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata dandik elektrikli arabalar alırsın anca ama. O fiyata benzinli bir temiz sıfır araç yada ikinci el km si az bulabilirsin. Sağlamlık istiyorsan Audi BMW ve Mercedes grubuna bak. Japon grubunada bakabilirsin honda nissan mazda gibi.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata dandik elektrikli arabalar alırsın anca ama. O fiyata benzinli bir temiz sıfır araç yada ikinci el km si az bulabilirsin. Sağlamlık istiyorsan Audi BMW ve Mercedes grubuna bak. Japon grubunada bakabilirsin honda nissan mazda gibi.
Malesef son bütçe 1.3M oluyor. Onu bile zor ayarladık. Şu an Skoda 2012 Süper b Kullanıyoruz. 100KM'de 5 litre falan yakıyor. Sorunu da yok. Benzin-Dizel kullanan araçlar Çok fazla yakıyor. Hem para verip hem daha fazla masraf olsun istemiyor. Elektirikli çok güzel bir alternatif.

Kontfire

80+ Silver
TOGG alırdım şahsen. (Togg un üretimini yaptığımızı biliyordur bazılarınız) Olayın içinden gördüğüm için param olsa alırım.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
TOGG alırdım şahsen. (Togg un üretimini yaptığımızı biliyordur bazılarınız) Olayın içinden gördüğüm için param olsa alırım.
TOGG ne zaman çıkacak ki? Ek olarak Fiyatları ne olacak?

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Benim düşüncem elektrikten vazgeçerseniz hoşunuza giderse Superb ancak yakında kasa değiştirme durumu olabilir. SW düşünürseniz Passat Variant olabilir. Suv tipinde Tiguan Allspace veya 5008 araçlar bana şahsen güzel geliyor (5008 aracın sadece kamerasını çok bulanık)

Elektrikli araçlar olarak üst segmentte maalesef biraz daha bütçe istiyor sanırım. Şahsen Bmw ix4 baya hoşuma gitmişti. Çok güzel hızlanıyor ve içi gerçekten başarılı :)

Kontfire

80+ Silver
TOGG ne zaman çıkacak ki? Ek olarak Fiyatları ne olacak?
2022 son çeyrek de çıkacak demişlerdi galiba togg için
2023 ün başlarına kadar sarkabilir belli olmaz. Üretimin neden geciktiğini TOGG ile ilgili açılan bir konuda açıklamıştım. Dolar şuan ki seviyesinde olursa fiyatı 1m civarı gibi geliyor bana, fakat mühendis olarak ben bilemem, satış ve pazarlama departmanı farklı bir strateji ile gelebilir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hyundai Kona elektrikli bütçenize uyuyor

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Malesef son bütçe 1.3M oluyor. Onu bile zor ayarladık. Şu an Skoda 2012 Süper b Kullanıyoruz. 100KM'de 5 litre falan yakıyor. Sorunu da yok. Benzin-Dizel kullanan araçlar Çok fazla yakıyor. Hem para verip hem daha fazla masraf olsun istemiyor. Elektirikli çok güzel bir alternatif.
Hocam elektrikli değil ama konfor anlamında Karoqlara ne dersiniz?

Top Bottom