Çözüldü✓ 1 ms mbr açınca ghostin olması

Zeratul

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar lg monitörüm var 144 hz bunda normalde ghosting yok ama 1 ms mbr ayarını açınca hem parlaklık düşüyor hem de aşırı derecede göze çarpan bir ghosting oluyor yani normalde 1 ms modunu açınca ghosting azalması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum?

Ayarlardan off Fast faster normal arasında seçim yapın en düşük ghosting olanı tercih edin.

Normalde ghosting yok zaten sadece bu 1ms mbr ayarını açınca oluyor aşırı derecede. Dediğinizi yapınca düzelmedi
Ben 1ms için o kadar kayıp a değecek bir şey görmüyorum. Bugün yarın 1ms modunu denerim ona göre öneririm.

Normal. bende de böyle problem var. farklı bir monitör kullanıyorum. Çok kaliteli bir monitör değilse bu problem olur. bende Reverse Ghosting olarak gösteriyor problemi. eğer 1MS'e çok ihtiyacınız varsa GTG 1MS monitör tercih edin iade edip.

Normal. bende de böyle problem var. farklı bir monitör kullanıyorum. Çok kaliteli bir monitör değilse bu problem olur. bende Reverse Ghosting olarak gösteriyor problemi. eğer 1MS'e çok ihtiyacınız varsa GTG 1MS monitör tercih edin iade edip.
Yok zaten o modu sevmedim ekranın parlaklığınıda düşürüyor ama merak ettim. Sizde nerde gösterdi problemin reverse ghosting olduğunu

Yok zaten o modu sevmedim ekranın parlaklığınıda düşürüyor ama merak ettim. Sizde nerde gösterdi problemin reverse ghosting olduğunu
MPRT açınca. Super Fast kullanıyorum o zaman bile Ghosting var ama birkaç yer dışında rahatsız etmiyor. fakat MPRT açınca direkt midem felan bulanıyor yani.

MPRT açınca. Super Fast kullanıyorum o zaman bile Ghosting var ama birkaç yer dışında rahatsız etmiyor. fakat MPRT açınca direkt midem felan bulanıyor yani.
Aynen bende de öyle, lol de falan ekranı kaydırınca resmen arkasından bir şey takip ediyor :D O saçma modu açmıcaz o zaman anlaşıldı

Aynen bende de öyle, lol de falan ekranı kaydırınca resmen arkasından bir şey takip ediyor :D O saçma modu açmıcaz o zaman anlaşıldı
Evet, ama beni rahatsız etmiyor. çok dikkat edersem ancak öyle. Oyun içi farketmiyorum bile.
Eski Cursoru kullanıyorsan onun arkasındaki çizgi çok belirgin.

Evet, ama beni rahatsız etmiyor. çok dikkat edersem ancak öyle. Oyun içi farketmiyorum bile.
Eski Cursoru kullanıyorsan onun arkasındaki çizgi çok belirgin.
Mbr yi açınca lol de baya farkediliyo eski yeni cursor değil mesela ekranı kaydırıyorum saçma sapan bi moniton blur efekti oluyor öyle diyim. Mbr kapalıyken sorun yok bidaha da açmam sorun mu yoksa normal mi onu da anlamadım ama modu düzgün yapamamışlar heralde

Son düzenleme:
Geri