1 Nisan mining eylemi ve sebebi nedir?

Reaksiyon skoru
233
Forumlarda sürekli miningcilerin 1 nisanda eylem yapacağını yazıyorlar, sebebini sorduğumda artık madencilere ücret ödenmeyecek gibi bir cevap aldım. Net bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Nedir bu eylem ve amacı?

@Dambıldor seni her konuma haha atmaman konusunda uyardığımı hatırlıyorum, amacın ne?
Screenshot_20210325_153205.jpg

Son düzenleme:
Hadi inşallah. Tüm ekran kartlarını yarı fiyatına satabilirler miningcilerin eylemini destek olarak :D

mining meselesine devletin el atıp vergi getirecegi söyleniyor ama kesin degil

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Muhtemelen bu eylem devletin kriopta paraya karışmaması için olan eylemdir.

Beyler bilgisi olan var mı
Konuyu biraz detaylı olarak anlatabilecek var mı ?

bunlar ne değişikler lo.

Kripto paralara gelecek vergi. Dolaylı yoldan minigede gelmiş olacak. @Andromakhe

Forumlarda sürekli miningcilerin 1 nisanda eylem yapacağını yazıyorlar, sebebini sorduğumda artık madencilere ücret ödenmeyecek gibi bir cevap aldım. Net bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Nedir bu eylem ve amacı?
Afedersin ama şeyimde bile değil millet ekran kartı alamıyor bunlar da dürüm niyetine alıyor oh olsun ben ekran kartı bulamadım olm gtx 1050 ti adam 1500 den aşşağı satmıyor kötü kötü ekran kartları uçtu milletin fırstaçılığı yüzünden piyasa berbat bunlar mining yapamazsınlar başka bir şey istemem

Umarım kabul etmezler de devlet bir kısmını pay olarak alır.

Bomboş hareket. Merak etmene değmez.

Bilginiz var mı? ETH fiyatını etkileyecek bir eylemmiş sanırım.
"Gaz fiyatları, Ethereum'daki aktivite seviyesine göre belirlenir. Çok fazla işlem olduğunda, ağı koruyan madenciler daha yüksek gaz ücretleri talep ediyor. Ağ aktivitesi düşük olduğunda, gaz fiyatları da düşük olacaktır."
Buradaki bahsedilen gaz fiyatının anlamı da yaptığın işlemlerin ücreti. Eylemi de ancak kendileri duyar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,733
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri