1 ölü piksel değiştirilmeli mi?

ZiyaB

80+
Reaksiyon skoru
137
Samsung G65b monitör aldım ilk geldiğinde testini yapmıştım aslında fakat o kadar küçük ki bir piksel göremedim o zaman şuan gördüm ekranın en sağ üstünde hiç rahatsız etmiyor sizce ne yapılmalı 1 ay değişimle uğraşmak istemiyorum 1 ölü piksel için iade alırlar mı?

1 ölü piksele mümkün değil değiştirmezler. THH ile uğraşman lazım aylarca. Şahsen takıntı yapmaya gerek yok. Kullan gitsin

1 ölü piksele mümkün değil değiştirmezler. THH ile uğraşman lazım aylarca. Şahsen takıntı yapmaya gerek yok. Kullan gitsin
Zaten pikseller çok küçük fakat yine de aklıma takıldı sağolun

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Samsung G65b monitör aldım ilk geldiğinde testini yapmıştım aslında fakat o kadar küçük ki bir piksel göremedim o zaman şuan gördüm ekranın en sağ üstünde hiç rahatsız etmiyor sizce ne yapılmalı 1 ay değişimle uğraşmak istemiyorum 1 ölü piksel için iade alırlar mı?
Sen yinede sor dost bir şey kaybetmezsin reddederlerse sorun yok bence 1 piksel çok kafa yormaz

Ekranı hafif nemli bi bezle güzelce sil bazen toz yapışıp kalıyor. 1 adet ölü piksel sorun olmaz. Ekranın tam ortasında olsaydı değiştir derdim.

Sağ üstte rahatsız etmeyecek yerde olduğu için ben olsam uğraşmazdım. Yine de belki hızlıca değişim yapar diyerekten satıcıyla iletişime geçmekten de zarar gelmez.

Bendede var ölü piksek 1 adet rahatsız etmiyor hiç görmüyorum

1 tane olmasından sorun olmaz. Ayrıca bir sonraki alacağının daha fazla ölü pixel ile gelme ihtimali de var. Monitöre zarar veren bir şey de değil. Değişim veya iadeye gerek yok bana kalırsa.

Ben yine de sordum eğer değişim yaparlarsa ve kısa sürerse değişmeyi denerim fakat değilse dediğim gibi çok küçük gözüküyor zaten birde sağ üstte hiç göze gelmiyor

ölü pikselden bahsetmeden ürünü iade et renk paletini beğenmediğini gözünü aldığını söyle veya bilgisayarının 2k 240hz çözünürlüğü desteklemediğini belirt. sorun çıkartmamaları gerekir tabi üzerindeki jelatini vs sağlam duruyorsa tekrar ambalajlayıp hiç kullanmadığınızı belirtip iade edersiniz. ben bu şekilde 3 ölü piksel gelen monitörümü iade ettim. bu arada markaların masraftan kaçmaları sonucu kalite kontrol standart ilkelerini iyice "esnettikleri" için kusurlu ürün kullanmak zorunda bırakılmamamız lazım. bence iade edin, sıfır üründe bu hakkınız olmalı. tam para alıyorlar kusurlu ürün veriyorlar.

ölü pikselden bahsetmeden ürünü iade et renk paletini beğenmediğini gözünü aldığını söyle veya bilgisayarının 2k 240hz çözünürlüğü desteklemediğini belirt. sorun çıkartmamaları gerekir tabi üzerindeki jelatini vs sağlam duruyorsa tekrar ambalajlayıp hiç kullanmadığınızı belirtip iade edersiniz. ben bu şekilde 3 ölü piksel gelen monitörümü iade ettim. bu arada markaların masraftan kaçmaları sonucu kalite kontrol standart ilkelerini iyice "esnettikleri" için kusurlu ürün kullanmak zorunda bırakılmamamız lazım. bence iade edin, sıfır üründe bu hakkınız olmalı. tam para alıyorlar kusurlu ürün veriyorlar.
İade etmek istemiyorum şuanki fiyat aldığım fiyattan daha yüksek ve bu fiyat bandında daha iyi yok 13 14lere çıkmak gerekiyor.

İade etmek istemiyorum şuanki fiyat aldığım fiyattan daha yüksek ve bu fiyat bandında daha iyi yok 13 14lere çıkmak gerekiyor.
uyguna aldıysanız kusura sayacaksınız yapacak pekte bir şey görünmüyor o halde. garanti 1 ölü piksel için işlem yapmıyor diye biliyorum emin değilim. can sıkıcı bir durum geçmiş olsun çok rahatsız etmiyorsa (beni acayip derecede tilt ediyordu istemesem de gözüm o piksele kayıyordu) kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri