1 TL'ye mouse

Sistem hatası olduğu belli siparişler iptal edilir.

Kendileri bilinçli olarak böyle bir şey yaptılar sistem hatası değil önceden açıklanmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün açıklama kısmında 2 adet alabilirsiniz yazıyor.
Saçmalığa gel. :D

Ödeme yapıyordum telefona gelen güvenlik kodunu girdim sayfa dondu ana ekrana attı tekrar sepete ekleyeyim derken tükenmiş :D
Hocam bir kartınızın hesap hareketlerini kontrol edin. Bende kodu girdim ekran da bir şey çıkmadı beyazdı. Alamadık derken baktım kart hareketlerine parayı çekmiş sonra da zaten siparişlerim bölümüne düşmüş.

Aldım valla 1 tane.

70TL lik ürünü 11TL ye aldım demiyorsun da 1 TL ye 10 TL kargo ödedim diyorsun güzel kafa tebrikler.
Kargo parasi boyle sirketler icin 10 lira degil, tas catlasa 5 lira. Kargo parasini 10tl gostererek 5 liramiza cokuyorlar. 1 lira da mouse gosterip 6 lira cebe indiriyolar. 6 liraya zararina satmayacaklarina gore bu fiyat ya onlarin alis fiyati ya da bozuk oldugundan firma stoklari bitirip elindekileri bedavaya birakti ve uretimi iptal etti. Bu mouse sorunlu, kullananlar memnun degil.

Hocam bir kartınızın hesap hareketlerini kontrol edin. Bende kodu girdim ekran da bir şey çıkmadı beyazdı. Alamadık derken baktım kart hareketlerine parayı çekmiş sonra da zaten siparişlerim bölümüne düşmüş.
bende de aynı durum, kontrol ettim benden çekilmemiş sağlık olsun :D

Kendileri bilinçli olarak böyle bir şey yaptılar sistem hatası değil önceden açıklanmış.

Ürünün açıklama kısmında 2 adet alabilirsiniz yazıyor.
O genel olarak ürünlerde geçerli durum.Bir ürün gaming gecesine düştüğü zaman 1 adet alabiliyosun.Oradaki açıklamaya bakma yani.Gaming gecesi sayfasındaki en alttaki kurallara bakacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,943
Üyeler
188,678
Son üye
saaaslarmanfps
Geri