10.000 TL KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

dgn67

80+
Reaksiyon skoru
24
Selamlar. 10.000 TL bütçe ile hem klavye hem mouse almak istiyorum. Piyasadaki ürünleri incelediğimde çok fazla bilgi kirliliği mevcut. Deathadder v3 proda scroll problemi logitech g pro serilerinde bir süre sonra çift click problemleri gözüme çarptı . Araştırma yaptığımda bir kaç klavye ve mouse ilgimi çekti. Sizce hangilerini tercih etmeliyim. Teşekkürler

MOUSE

KLAVYE

monsgeek çok iyi ya şuan ki klavyem

Önerilerin için teşekkürler hocam. Abs ve pbt keycaps konusunda ne düşünüyorsun ? ABS keycaps tercih edilse problem olur mu ? Daha çok fps oyunları ve fifa/nba oynuyorum.

Selamlar. 10.000 TL bütçe ile hem klavye hem mouse almak istiyorum. Piyasadaki ürünleri incelediğimde çok fazla bilgi kirliliği mevcut. Deathadder v3 proda scroll problemi logitech g pro serilerinde bir süre sonra çift click problemleri gözüme çarptı . Araştırma yaptığımda bir kaç klavye ve mouse ilgimi çekti. Sizce hangilerini tercih etmeliyim. Teşekkürler

MOUSE

KLAVYE

Aktif olarak kullandığım 2 ürün fena değiller, Lamzu maya x ten şaşma bence çok iyi bir mouse diyebilirim. Bunları alırken iyzico + parolpara + kod girersen neredeyse 1kdan fazla indirim alabilirsin

Aktif olarak kullandığım 2 ürün fena değiller, Lamzu maya x ten şaşma bence çok iyi bir mouse diyebilirim. Bunları alırken iyzico + parolpara + kod girersen neredeyse 1kdan fazla indirim alabilirsin
Hocam önerilerin için öncelikle teşekkür ederim. Lamzu Maya X almayı düşünüyorum araştırdım bende. Kaç aydır kullanıyorsun kronik bir problemi var mı acaba ? Bir önceki serilerde sol tarafın içe göçmesi vs gibi problem yaşayanlar olmuş sanırım.

https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ mi bumu

Hocam önerilerin için öncelikle teşekkür ederim. Lamzu Maya X almayı düşünüyorum araştırdım bende. Kaç aydır kullanıyorsun kronik bir problemi var mı acaba ? Bir önceki serilerde sol tarafın içe göçmesi vs gibi problem yaşayanlar olmuş sanırım.
Hocam neredeyse 7-8 aydır kullanıyorum ilk günkü gibi sıfır sıkıntı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

w75

Hocam neredeyse 7-8 aydır kullanıyorum ilk günkü gibi sıfır sıkıntı.

w75
Bunları alırken indirim kodu kısmına Conlife yazarsanız ek indirim alırsınız arkadaşlar aklınızda bulunsun, ek olarak iyzico ile almayı unutmayın

MOUSE

KLAVYE

Numpad kısmı da gerekliyse harici numpad ve bilek desteği de alabilirsin istersen.

Numpad kısmı da gerekliyse harici numpad ve bilek desteği de alabilirsin istersen.
Nova 5 alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,985
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri