10-15k Monitör tavsiyesi

xanny

80+
Reaksiyon skoru
0
1750531456527.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung eğitim mağazasında bu fiyatta 32 inçi ise 11k , peşine 4 taksit vardı sanırsam.

Merhaba 10-15k bütçem var 15 i aşmazsa iyi olur 2k 240hz bir şey düşünüyorum biraz araştırdım bu monitörü buldum

sizce nasıl var mı başka öneriniz bunu alayım mı
Hepsinin linkini atıyorum king şimdi 3 tane monitör var alınabilicek zaten arkadaş birisini atmış g65b yi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve extra bir tane koyuyorum bu monitör baya yeni bir monitör daha yeni çıktı o yüzden daha incelemesi yok şuan

benim attığım model nasıl asus veya bu aoc modeli daha mı iyi hangisini önerirsiniz

sizin attıgınz lg ile 2k 260hz asus arasında kalmıstım asusu sectim ikisi de alınır aynı özelliklere sahipler diye hatırlıyorum 1-2 farkları vardı galiba

sizin attıgınz lg ile 2k 260hz asus arasında kalmıstım asusu sectim ikisi de alınır aynı özelliklere sahipler diye hatırlıyorum 1-2 farkları vardı galiba
asustan memnun musunuz aradaki 2k farka değer mi

asustan memnun musunuz aradaki 2k farka değer mi
memnunum bi sıkıntısı yok farka değer mi bilemiyorum cok eskiden araştırmıştım aşırı kararsız kalıp aldım zaten aynılar ikisi de memnun eder sizi cok hatırlamıyorum lgde hoparlör yok asusun var (aktif olarak monitörün hoparlörünü kullanıyorum idare eder) bi tane daha farkları vardı 8bit ile ilgili olması lazım asus 144hzde 10bit verebiliyor diğeri 8 bit + frc galiba bunda emin degilim

Asus
LG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,423
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri