az çıkıp 6/128 Galaxy a25 olabilir.Merhaba arkadaşlar, 10 Bin TL bütçe ile alınabilecek en iyi anne telefonu hangisidir ya da değmez derseniz bütçeyi biraz daha arttırılabilir.
Tasarımı annem için biraz garip kalır ya, bir de en düşük 14 Bin TL'ye bulunabiliyor, o kadar çıkmam muhtemelen. Yine de teşekkürler
Benim karşıma 256'sı çıktı heralde o zaman, tasarımı saymazsak iyi aslında ama şimdi baktım da 13 Bin TL'ye Samsung Galaxy A35 5G mi bu mu sizce.![]()
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İşlemci olarak bu bütçede nothing phone rakipsiz.Benim karşıma 256'sı çıktı heralde o zaman, tasarımı saymazsak iyi aslında ama şimdi baktım da 13 Bin TL'ye Samsung Galaxy A35 5G mi bu mu sizce.
[/URL]Gördüğüm kadarıyla tek artısı işlemci ama o da çok yakınlar zaten birbirine, farklı bir olayı var mı?
A35 tabii kiBenim karşıma 256'sı çıktı heralde o zaman, tasarımı saymazsak iyi aslında ama şimdi baktım da 13 Bin TL'ye Samsung Galaxy A35 5G mi bu mu sizce.
Ne alınır knksAlınmaz.
Bu bütçede A35 ve Nothing Phone harici mantıklı seçenek yok.Ne alınır knks