Neler Yeni

10 Maddede Flushixy - Forum içinde forum yapılanması

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yönetici yazdığıma bakmayın ben FLUSHIXY'ın korumasıyım.Hergün CIA ve FBI baskın yapıyor.
Biliyordum. İtiraflar tek tek baş gösteriyor. Bak kurucun hemen sattı bile seni.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beyler sohbete bende katılayım :D
Siteme yazar olarak katılacak varmı =P

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
MİT ile iletişim halindeyim sürekli. Bu yapılanmayı ifşa etmem emredildi ben de hiç düşünmeden vazifemi ifa ettim.
Canından olmaya...
(Bu akşam snip ile indirip geri alıncamç.)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bir takım reaksiyon kasma çabaları...
Amacım reaksiyon kasmak olsaydı 3 gündür bu konuyla uğraşmak yerine gider orada burada komik yorumlar yazardım değil mi akıllı arkadaşım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaz özele ben seni alayım :)
Yazıyorum ama inşallah başıma bir şey gelmez. Başıma geleceklerden pılay sutore sorumludur.

kdrpnlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Abdulkadir PALANCI
Instagram
https://www.instagram.com/kdrpnlc/
Twitter
kdrpnlc
Facebook
kdrpnlc
🤣🤣 4 yönetici var gelip bir yorum dahi yapmadılar ama siz reaksiyon kasma çabaları dediniz.
Ben yönetici değilim. Ne diyeyim yani? Bir sorun çözümeyen konu. Foruma gidiyorum, sayfayı yeniliyorum üstte, yeniliyorum üstte.

İnsanlar birbirlerinin sorunlarını çözmek için form kullanıyorlar. İllaki muhabbet de oluyor ama bu muhabbetlerin özel mesaj yoluyla ilerlemesi gerek. Çünkü burada insanlar vakit geçiriyor. Kimsenin de kimsenin vaktini çalmaya hakkı yok.

(Konu dışı bölümünün "boş muhabbet" değil "konu dışı" kalması istediğimden dolayı bu metni yazdım. )

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Ben yönetici değilim. Ne diyeyim yani? Bir sorun çözümeyen konu. Foruma gidiyorum, sayfayı yeniliyorum üstte, yeniliyorum üstte.

İnsanlar birbirlerinin sorunlarını çözmek için form kullanıyorlar. İllaki muhabbet de oluyor ama bu muhabbetlerin özel mesaj yoluyla ilerlemesi gerek. Çünkü burada insanlar vakit geçiriyor. Kimsenin de kimsenin vaktini çalmaya hakkı yok.

(Konu dışı bölümünün "boş muhabbet" değil "konu dışı" kalması istediğimden dolayı bu metni yazdım. )
Ama bu konuya isteğinle tıklayan sensin. Konuların atılacağı kategoriler var aşağı bölümde. Oradan inceleyerek insanlara yardım edilir. Konu dışı kategorisine tıklama eylemini kendin gerçekleştiriyorsun demek istediğim bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,471
Üyeler
168,139
Son üye
Arda Artaka
Top Bottom