100-200 TL arası mouse önerisi

Kestek

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
200
Merhaba.
100 ile 200 TL arası uzun ömürlü rahat ve şık bir mouse arıyorum istediklerim biraz fazla gibi ama bu fiyata böyle mouse vardır.
Sizlerden mouse önerisi bekliyorum teşekkürler.

Corsair Katar Pro
Logitech G102 Lightsync
Logitech G203 Lightsync

G102, G203 (Lightsync)

Rampage Flare benim çok ilgimi çekiyor. Eliniz büyükse bi bakın isterseniz. Ayrıca çok bilgim yok ama Avago PMW 3327 sensör kullanıyormuş.

Bu modellere daha önce bakmıştım bu modeller arasından hangisi iyi ?
Ben G102'den çok memnun kaldım. G203 de zaten onunla aynı mouse, satıldığı ülkeye göre farklı isim verilmiş. Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.
Corsair Katar Pro da şu anda İtopya'da 166 TL. Kaçmaz bir fırsat aslında ama kendim kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Bildiğim şu, kullandığı sensör iyi ve izlediğim-okuduğum incelemelerde başarılı bulunmuştu. Karar sizin :)

Ben G102'den çok memnun kaldım. G203 de zaten onunla aynı mouse, satıldığı ülkeye göre farklı isim verilmiş. Hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.
Corsair Katar Pro da şu anda İtopya'da 166 TL. Kaçmaz bir fırsat aslında ama kendim kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Bildiğim şu, kullandığı sensör iyi ve izlediğim-okuduğum incelemelerde başarılı bulunmuştu. Karar sizin :)
Corsair harpoon rgb pro nasıl bir bilginiz varmı alınır mı? ?

Corsair harpoon RGB pro nasıl bir bilginiz varmı alınır mı? ?
O da güzel mouse'dur.

Şu rehberdeki 150-200 TL arası mouse'lardan hiçbiri pişman etmez:
@Nightmare837 'in eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,133
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs