100 Mbps Fiber Ne Demek

Belki TT bazlı bir sorun; yeni olduğu için sistem güncellenmemiş olabilir. Diğer firmalarda veriyi TT'den çekiyor. Evin için ince fiber kıl kablo geliyorsa; sorun olmaz 1000 e kadar gideri var.

Belki TT bazlı bir sorun; yeni olduğu için sistem güncellenmemiş olabilir. Diğer firmalarda veriyi TT'den çekiyor. Evin için ince fiber kıl kablo geliyorsa; sorun olmaz 1000 e kadar gideri var.

Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim. Bu arada apartmanda sadece 5 daire var. Ftth geliyorsa insanlar ümidini kesmesin. Genelde çok katlı fazla dairesi olan binalara fiber geliyor diye düşünüyorlar. Demek ki gelebiliyormuş.

Hayırlı olsun; şans işi çok katlı az katlı biraz hikaye. Önceliği altyapı olamayan yerlere veriyorlar galiba.,
Bende de Gigafiber var; ne form doldurdum ne Gigafiber istiyorum başvurusunda bulundum.
Sokakta havadan kablo çekiyorlardı; ben Tt zannetim; sordum Gigafiber dediler.
Tabii bir hoş oldum. 🤭

Kiralık verdiğimiz eve fiber getirmişler. Ama 100 mbps fiber gözüküyor. Benim bildigim fiberde hız sınırı olmaz. Bu nasıl fiber dostlar anlatacak biri var mı acaba?
100 mbps iyisir fiber olması da kaliteli ve stabil olmasını sağlar. Sınır elbette var sınır yok diye bir durum söz konusu değil internet kısmında.

Hayırlı olsun; şans işi çok katlı az katlı biraz hikaye. Önceliği altyapı olamayan yerlere veriyorlar galiba.,
Bende de Gigafiber var; ne form doldurdum ne Gigafiber istiyorum başvurusunda bulundum.
Sokakta havadan kablo çekiyorlardı; ben Tt zannetim; sordum Gigafiber dediler.
Tabii bir hoş oldum. 🤭

Vallah hocam tamamen tesadüf işler. Aslında ben bu internet konusunda biraz şanslıyım. Şu an oturdugumuz evde bile fiber ver. Hatta daha detaylı anlatayım. Ben Bursa'da oturuyorum. Bizim mahallede sadece bizim binada ftth fiber vardı. 5 ay önce ekipler geldi bütün mahalleyi fiberli yaptılar. Gittiğim her yere fiber getiriyorum galiba anlayamadım :)

Ev alma komşu al derlerdi doğruymuş; bunu yazdıktan sonra sizinle komşu olmak isteyenler olabilir.🤭

Doğrudur hocam. Sizler gibi konuya detaylı hakim değilim.
Fiber olması çok iyi stabil kablonet ve turknet kullanıyorum uzun süredir evde 2 Side fiber biri 100 Mbps kablonet diğeri turknet 1000 mbps gayet iyi.

Fiber olması çok iyi stabil kablonet ve turknet kullanıyorum uzun süredir evde 2 Side fiber biri 100 Mbps kablonet diğeri turknet 1000 mbps gayet iyi.

Vallah hocam benim için şaşırtıcı oldu. Aslında bina çok yeni 3 yıllık falan. Yeni binalara genellikle direkt fiber getirdiklerini biliyorum ama son zamanlarda ümidimi kesmiştim.

Vallah hocam benim için şaşırtıcı oldu. Aslında bina çok yeni 3 yıllık falan. Yeni binalara genellikle direkt fiber getirdiklerini biliyorum ama son zamanlarda ümidimi kesmiştim.
Aslında her binaya gelmiyor talep arza göre yapılıyor çoğu zaman. Şanslısınız .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris
Geri