Neler Yeni

100 metre internet kablosu çekilirse ne olur?

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Tahir Öztürk
Binamız yeni olduğu için alt yapı yok fakat 100metre yakınımız da komşumuzun evi var 2 port bulunmakta ve 1 portunu kullanıyor oraya internet bağlatıp kendi binamıza çekebilir miyiz, çekersek ne olur.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Tahir Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok Bi kayıp olmaz rj45 lerin ucu altın kaplama olandan olsun iki tarafı da. En az kayıpla iletir sinyali
Siz sanırım ethernet kablosu ile taşımayı düşünüyorsunuz direkt olarak modeme gelen kabloya ek yapıp modemi kendi binamıza koysak olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ping sorunu yaşar mıyım ve hangi kablo ile çekmem gerekiyor bilgin varmı?

Siz sanırım ethernet kablosu ile taşımayı düşünüyorsunuz direkt olarak modeme gelen kabloya ek yapıp modemi kendi binamıza koysak olmaz mı?

Yok hocam ping sorunu yaşanmaz normal dsl kablosu ile baglican

Dsl kablosunuda modeme baglican modem evde kalacak kayıp olmaz yani

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Tahir Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam ping sorunu yaşanmaz normal dsl kablosu ile baglican

Dsl kablosunuda modeme baglican modem evde kalacak kayıp olmaz yani
Anladım teşekkür ederim, önerebileceğiniz kablo var mı?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Başka bir binanın portunu kullanamazsınız o şekilde.Oraya internet bağlatıp illegal bir şekilde kendi evinize çekerseniz tespit edildiği vakit haber vermeden aboneliği sonlandırıyorlar. Bu bilgi TT için geçerli tabi.Diğer firmaları bilemiyorum.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Tahir Öztürk
Başka bir binanın portunu kullanamazsınız o şekilde.Oraya internet bağlatıp illegal bir şekilde kendi evinize çekerseniz tespit edildiği vakit haber vermeden aboneliği sonlandırıyorlar. Bu bilgi TT için geçerli tabi.Diğer firmaları bilemiyorum.
Herhangi bir cezai yaptırım olmuyorsa önemli değil, alt yapının 2024 sonuna kadar geleceği söyleniyor.

Şeylere sor elektrikciler falan onlar bilirde yukarıda biri illegal oldugunu yazmış iyi bi araştir istersen
Kablonun tam adını söyleyebilirseniz internet üzerinden bakayım abartılacak bir fiyatı olduğunu sanmıyorum yani en fazla 2.000 TL tutar diye düşünüyorum.

Herhangi bir cezai yaptırım olmuyorsa önemli değil, alt yapının 2024 sonuna kadar geleceği söyleniyor.

Kablonun tam adını söyleyebilirseniz internet üzerinden bakayım abartılacak bir fiyatı olduğunu sanmıyorum yani en fazla 2.000 TL tutar diye düşünüyorum.
Dsl kablosu Max 500tl tutar

Top Bottom