Neler Yeni

Yardım 100 MPBS VDSL NE KADAR YETERLİ OLUR?

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Balta
Merhaba arkadaşlar binamızda turkcell fiber fakat hiç memnun değiliz modem değiştirilemidiğinden dolayı vb. sebeplerden dolayı.Ayrıca 100 mpbs vdsl turknet var modemi evin ortasına koyduğumu ve evde 4 cihazın aynı anda bağlandığını varsayarsak 100 mpbs vdsl oyunlar için yeter mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

ghnn

80+ Bronze
oyunların güncellemesi büyükse 100 mbit de yetmez valla 15gb güncelleme gelse yarım saatten fazla bekliyorsun

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Balta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunların güncellemesi büyükse 100 mbit de yetmez valla 15gb güncelleme gelse yarım saatten fazla bekliyorsun
oyun indirmesi falan sorun değil oyun içindeki pingden bahsetmiştim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Burak
oyun indirmesi falan sorun değil oyun içindeki pingden bahsetmiştim
kendi deneyimlerime göre pingi en düşük veren turknet oyunlarda bir çok ISS kullandım turknetten daha iyi olan çıkmadı daha hem hızda hem pingde

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Balta
kendi deneyimlerime göre pingi en düşük veren turknet oyunlarda bir çok ISS kullandım turknetten daha iyi olan çıkmadı daha hem hızda hem pingde
dostum sorun ettiğim şey aynı anda 4 kişi falan bağlanabiliyo ve 100 mpbs vdsl

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ömer faruk
dostum sorun ettiğim şey aynı anda 4 kişi falan bağlanabiliyo ve 100 mpbs vdsl
4 kişinin ne yaptığına bağlı , random internette takılıyorsa bi şey olmaz ama film izler bi şeyler indirirse sıkıntı çıkar

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Balta
4 kişinin ne yaptığına bağlı , random internette takılıyorsa bi şey olmaz ama film izler bi şeyler indirirse sıkıntı çıkar
hepsi insta reels
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok sorun yaratmaz diye düşünüyorum denemekte fayda var 2 internet varsa evde
maalesef ama taahhütüm bitince geçicem sıkıntı çıkarsa tekrae dönerim geri

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yahya
Merhaba arkadaşlar binamızda turkcell fiber fakat hiç memnun değiliz modem değiştirilemidiğinden dolayı vb. sebeplerden dolayı.Ayrıca 100 mpbs vdsl turknet var modemi evin ortasına koyduğumu ve evde 4 cihazın aynı anda bağlandığını varsayarsak 100 mpbs vdsl oyunlar için yeter mi?
Hocam pingi çok etkilemez 100mps nerde olduğunuz ve sağlayıcı daha önemli

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,508
İsim
Furkan Görür
1gb hız var hala yetersiz kalıyor bana. Aç insan gibi oluyor 100 alıyorsun 100 yetmez 500 alıyorsun 500 yetmez. Sürekli dosya indirip duruyorsanız 100 biraz az.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,985
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam şimdi mpbs ile MB farklı şeyler 100mpbs dediğimiz hız aslında 12.5MB civarında bir hızdır ki bu orta alt bir hızdır yani saniyede 12.5Megabayt indiriyor bu da 1gb'lik bir oyunu 1.5-2 Dakikada indirir demek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli midir bence yeterlidir benim şahsen 3MB'lik hızım var o bile yetiyor az çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,015
Üyeler
171,685
Son üye
LazyTurtle341
Top Bottom