1000-2000 arası mouse tavsiyesi..

asparagas

80+
Reaksiyon skoru
25
Günlük kullanım fps oyunları vs. için mouse lazım şu an logitech g102 var 5 yıl oldu alalı ufak tefek çift tıklama mevzusu var. Tavsiyeleri bekliyorum..

Son düzenleme:
X3pro aldım 2 tane arkadaşıma ve kendime çok memnunuz

ama inan şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkarmadı 5 yılın sonunda da çıkarsın artık 178 tl ye almışım zamanında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X3pro aldım 2 tane arkadaşıma ve kendime çok memnunuz
bakayım başkan bende bi anladığım iş değil de tavsiyelere göre bakacam

Günlük kullanım fps oyunları vs. için mouse lazım şu an logitech g102 var 5 yıl oldu alalı ufak tefek çift tıklama mevzusu var. Tavsiyeleri bekliyorum..
atk a9 pro öneririm hocam

At çöpe mouse u 5 sene bir mouse ben glorious model o wireless kullanıyorum qc problemsiz gelirse kullandığım en iyi ve en hafif mouse olabilir

razer dav3

atk dragonfly a9 plus

vxe r1

mchose a5 ultra

monitörün 1080p ise 8k mouse almana gerek yok.

razer dav3

atk dragonfly a9 plus

vxe r1

mchose a5 ultra

monitörün 1080p ise 8k mouse almana gerek yok.
a9 pro daha mantıklı gibi duruyor hocam ama stok yok siz ne düşünüyorsunuz?

a9 pro daha mantıklı gibi duruyor hocam ama stok yok siz ne düşünüyorsunuz?
2400'e çıkıyoruz zaten pro düşünürsek, sadece fps oynuyorsak ve kablosuz olmasa da olur derseniz eller de 16cm üstü ise kesinlikle dav3 derim ben. a5 ultra 2. seçeneğim olurdu. 2400 verebiliyorsak

scyrox v6 alabiliriz 2. el olarak 2000e bulunuyor 1 haftalık shape beğenmeyip satanlar var. click seslerinin yüksekliği dışında benim fiyatına göre çok beğendiğim mouselardan biri

Bütçeyi düşürüp 1k kablosuz yeter diyorsak farklı modellere bakmak lazım, illa 8k olsun derseniz farklı modellere bakmak lazım.

Ortalama bir kullanıcı 1080p monitörde 800-1600 dpi kullanıyor. Ortalamayı 1200dpi olarak alırsak mouse'u ne kadar hızlı hareket ettirirseniz ettirin 4000hz'yi (1080p monitör ve 1200dpi mouse) geçemiyoruz.

O yüzden ben mouse almadan önce monitör çözünürlüğünü soruyorum. Eğer 1080p kullanıyorsanız günlük olarak 4000hz üstü gereksiz. Ama 2k kullanıyorsak 8k alabiliriz.

Son düzenleme:
2400'e çıkıyoruz zaten pro düşünürsek, sadece fps oynuyorsak ve kablosuz olmasa da olur derseniz eller de 16cm üstü ise kesinlikle dav3 derim ben. a5 ultra 2. seçeneğim olurdu. 2400 verebiliyorsak

scyrox v6 alabiliriz 2. el olarak 2000e bulunuyor 1 haftalık shape beğenmeyip satanlar var. click seslerinin yüksekliği dışında benim fiyatına göre çok beğendiğim mouselardan biri

Bütçeyi düşürüp 1k kablosuz yeter diyorsak farklı modellere bakmak lazım, illa 8k olsun derseniz farklı modellere bakmak lazım.

Ortalama bir kullanıcı 1080p monitörde 800-1600 dpi kullanıyor. Ortalamayı 1200dpi olarak alırsak mouse'u ne kadar hızlı hareket ettirirseniz ettirin 4000hz'yi (1080p monitör ve 1200dpi mouse) geçemiyoruz.

O yüzden ben mouse almadan önce monitör çözünürlüğünü soruyorum. Eğer 1080p kullanıyorsanız günlük olarak 4000hz üstü gereksiz. Ama 2k kullanıyorsak 8k alabiliriz.
1080 kullanıyorum çok anlamıyorum bu işlerden bütçe 2500 olabilir çoğu a9 önerince doğal olarak gözüme en çok o çarptı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,637
Üyeler
186,759
Son üye
haluk098
Geri