Yardım 1000 mbps internet için router önerisi

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
Merhaba arkadaşlar. 1000 e 50 hız almaktayım ama bazı odalarda internet çekmemekte. Önereceğiniz sinyal güçlendiriciler var mı acaba ? Ethernet kablosu takılanlar modemle aynı güçte mi olmakta?

Ev büyükse ve çoğu noktada en az 300 Mbps görmek istiyorum diyorsanız mesh ağı kurmanız gerekiyor.
Keenetic ürünlerine göz atabilirsiniz.
Pahalı gelirse daha ekonomik marka/modellere de göz atabilirsiniz fakat önceliğiniz mesh olsun.

Merhaba arkadaşlar. 1000 e 50 hız almaktayım ama bazı odalarda internet çekmemekte. Önereceğiniz sinyal güçlendiriciler var mı acaba ? Ethernet kablosu takılanlar modemle aynı güçte mi olmakta?
O hız için Ethernetle bağlamak gerek Wifi ile verim alamazsın, bir de cihazda kesinlikle Wifi 6 desteği olmalı.

O hız için Ethernetle bağlamak gerek Wifi ile verim alamazsın, bir de cihazda kesinlikle Wifi 6 desteği olmalı.
Önereceğiniz bir model var mı? Ve laptop wifili olmasına rağmen oyunlarda kopmalar yaşanır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ev büyükse ve çoğu noktada en az 300 Mbps görmek istiyorum diyorsanız mesh ağı kurmanız gerekiyor.
Keenetic ürünlerine göz atabilirsiniz.
Pahalı gelirse daha ekonomik marka/modellere de göz atabilirsiniz fakat önceliğiniz mesh olsun.
Bakayım hocam sağolun

Xiaomi ax3200'e bakabilirsiniz. Ev dubleks falan ise wifi 6 decolara falan bakabilirsiniz.

Keenetic cihazlardan
Hopper ve sprinter kurarak mesh kurabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri