Pilli ve ağır bir mouse. F1, M3, Ajazz 199 veya rampage fury z alabilirsin. Bu saydıklarımın hepsinde 3395 sensör var. Şu anda Razer pro sensörden sonra en iyi sensör. V2 deki o sensör değil.Kendim kullanıyorum. Memnunum nays ile alırsanız 760 liraya geliyor.Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
1 saat önec glorious model o minus vardı hocamSelamlar 1k civarında bi' mouse almak istiyorum eğer varsa kablosuz önceliğim. Teşekkürler.
Darmoshark m3'ü sadece connectgame satıyor bi sıkıntı çıkmaz sanırım de miPilli ve ağır bir mouse. F1, M3, Ajazz 199 veya rampage fury z alabilirsin. Bu saydıklarımın hepsinde 3395 sensör var. Şu anda Razer pro sensörden sonra en iyi sensör. V2 deki o sensör değil.
Çıkmaz, birkaç kişi almıştı.Darmoshark m3'ü sadece connectgame satıyor bi sıkıntı çıkmaz sanırım de mi
Yanlış bilgliendirme.Pilli ve ağır bir mouse. F1, M3, Ajazz 199 veya rampage fury z alabilirsin. Bu saydıklarımın hepsinde 3395 sensör var. Şu anda Razer pro sensörden sonra en iyi sensör. V2 deki o sensör değil.
Fury z ile aj199 aynı anakart sanıyordum mbYanlış bilgliendirme.
FURY Z'de 3395 yerne 3335 var.
AJ199 öneririm.
Olsun hocam herkes hata yapar.Fury z ile aj199 aynı anakart sanıyordum mb