1000 tl Fiyat Performans mouse Önerisi

Fevell Z1 SE alınabilir güzel mouse.

ELEKTRONIK300 kodu ile 1100 küsur ve 3 taksit

Hocam fevell z1 se 3311 sensör kullanırken vxe r1 se + yada a9 se + paw 3395 se sensör kullanıyor. Arada büyük bir sensör farkı var. Yine de teşekkür ederim öneriniz için güzel bir mouse ama 1500 tl ye sanırsam vxe r1 se alacağım

Hocam fevell z1 se 3311 sensör kullanırken vxe r1 se + yada a9 se + paw 3395 se sensör kullanıyor. Arada büyük bir sensör farkı var. Yine de teşekkür ederim öneriniz için güzel bir mouse ama 1500 tl ye sanırsam vxe r1 se alacağım
Başlığa 1000tl yazmışsınız ben ona göre öneri yaptım eğer 1500e çıkacaksanız aynı kupon koduyla dareu a950gm alın yedek mouse olarak kullanıyorum o dediğiniz mouselardan çok daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem 3395 kullanıyor sensör olarak

Başlığa 1000tl yazmışsınız ben ona göre öneri yaptım eğer 1500e çıkacaksanız aynı kupon koduyla dareu a950gm alın yedek mouse olarak kullanıyorum o dediğiniz mouselardan çok daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem 3395 kullanıyor sensör olarak
Kusura bakmayın hocam evet 1000 tl yapmıştım arkadaşlar az ekle daha iyisini al dediler en fazla 1500 çıktım. Dediğiniz mouseyi 1 haftadır vxe r1 se ile inceliyorum fakat stokta yok gelmiyor bir türlü,
paw3395 sensörlü birkaç mouse daha vardı model 0 gibi ama kronik sorunları orta tuş sorunu ve hareket ettirince içinde pil yuvası falan sallanıyormuş.

Kusura bakmayın hocam evet 1000 tl yapmıştım arkadaşlar az ekle daha iyisini al dediler en fazla 1500 çıktım. Dediğiniz mouseyi 1 haftadır vxe r1 se ile inceliyorum fakat stokta yok gelmiyor bir türlü,
paw3395 sensörlü birkaç mouse daha vardı model 0 gibi ama kronik sorunları orta tuş sorunu ve hareket ettirince içinde pil yuvası falan sallanıyormuş.
A950GM den memnunum 2 haftadır hiç bir sorun yaşamadım deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar selamlar
Elimde yaklaşık 5 yıldır kullandığım Steelseries Rival 100 var. mouse beni çok memnun etti hala bir sorunu yok fakat artık yavaştan eskidi gibi. Maximum 1100 tl ye kadar çıkabileceğim. Yks den sonra cs2 ye devam edeceğim. Görünüşü önemli değil, sensörü ve hertzinin iyi olduğu bildiğiniz fiyat performans mouse var mı ?
Bu fiyata çok kaliteli bir şey arammıyorum öyle superlight gibi. Logitech g102 dışında önerebileceğiniz olursa memnuniyet duyarım.

Aklımda ilk olarak :
Razer DeathAdder Essential
Havit Gamenote MS966SE
GamePower Radus
Msi GM320
Aula SC580X Lightweight PAW3311

500-600 daha ekleyip şiddetle a9 plus almanızı önermekteyim.

500-600 daha ekleyip şiddetle a9 plus almanızı önermekteyim.
Hocam valla param buna çıkışıyor. İnternette 2. el 3950 sensörü olan 3-4k ya satılan mouse satan bir abi gördüm 1.5k ya ilana koymuş yazdım 2 gündür yanıt vermedi sonra saldım. vxe r1 se alıp rahatıma bakacam en son teşekkürler öneriniz için

Hocam valla param buna çıkışıyor. İnternette 2. el 3950 sensörü olan 3-4k ya satılan mouse satan bir abi gördüm 1.5k ya ilana koymuş yazdım 2 gündür yanıt vermedi sonra saldım. vxe r1 se alıp rahatıma bakacam en son teşekkürler öneriniz için
Ha oda olur ve rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,229
Üyeler
192,654
Son üye
Zubenel
Geri