Neler Yeni

1000 TL KLAVYE ÖNERİSİ

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Asil

3. Bütçeni aşarsa 2. Yi tercih etmen daha mantıklı olur

Allys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çakal

3. Bütçeni aşarsa 2. Yi tercih etmen daha mantıklı olur
rampage almayı düşünmüyorum.
ekstra 200 tl apex 3 tklye değer mi sizce

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Üste biraz para ekle gamakay mk61 sarı switch al, yoksa da dieryayı al gamepowerla falan uğraşma

Allys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çakal
Üste biraz para ekle gamakay mk61 sarı switch al, yoksa da dieryayı al gamepowerla falan uğraşma
dierya alacağım büyük ihtimal ama %60 olması kafamda soru işareti bırakıyor sizce oyunlarda çok sorun yaratır mı ve alırsam hangi switchi tercih etmeliyim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
dierya alacağım büyük ihtimal ama %60 olması kafamda soru işareti bırakıyor sizce oyunlarda çok sorun yaratır mı ve alırsam hangi switchi tercih etmeliyim
Red en mantıklısı, mavi çok sesli, Brown maviye göre az bi şey daha sessiz ama o da tactile. Silver hakkında bi fikrim yok hiç denemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzde 60 olması inan oyun için daha iyi. Kocaman klavyeler masada çok yer kaplıyo ve özellikle FPS ve shooter oyunlarında mouse klavyeye çarpabiliyo

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
yön tuşları bir kombinasyonla açıp kapayabiliyor olmanız lazım zira benim klavyemde öyle. Fn+Enter yapınca açılıyor tekrar fn+enter yapınca da kpanıyor. Eksi yönü ise yön tuşları açıkken nokta kullanamıyorum. Onun dışında gayet memnunum. Klavyem Redragon rk61. Tekrar söylüyorum söylediklerim benim kalvyem için geçerli dieryada yön tuşlarını kullanmak için süreli fn tuşuna basmak gerekiyorsa sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedirhann D

SnareEcho

80+ Silver

Allys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çakal
gamepower bir çok açıdan diearya/redragonun gerisinde kalıyor tek artısı yön tuşları var
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığınız linkler biraz daha alt bütçenin ürünü hocam internette 600 tl civarında bulunabiliyor

Top Bottom