Neler Yeni

1000 tl mouse önerisi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Para atacakmış acele etme bence, mouse iyi almaya bak oyun odaklı alacaksan. Bütçenin kalanınıda kulaklık için ayırırsın ağırlıklı, ortalama bir klavye zaten yeter

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1100 TL etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimdeyken şuna bak. Hafif RGB fiyatı da uygun.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
beyler selam bütçem 1k (1knın altında olursa cidden çok sevinirim bütçem bu kadar diye illa o bütçenin tamamını bir ürüne ayırmak istemem) fps oyunları oynuyorum
önceliklerim
hafif olması
dp ayarının olması
programı olması
rgb si olaması

Eğer ki buna kabulsen bir başka önerim olur lakin Omron 20 milyon anahtarlar var ve yenilenmiş versiyon değilse ileride başını ağrımasına neden olur. Claw grip tutuyorsan bakabilirsin. İleride bir Kailh GM 8 veya Huano Pink Blue Dot bakarsın.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu paraya çok kafaya takmamak lazım diyorum. Sorun yaşarsa garantiye gönderir değiştirirler :)

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Koray Somuncu
beyler selam bütçem 1k (1knın altında olursa cidden çok sevinirim bütçem bu kadar diye illa o bütçenin tamamını bir ürüne ayırmak istemem) fps oyunları oynuyorum
önceliklerim
hafif olması
dp ayarının olması
programı olması
rgb si olaması
O bütçeye en iyi mouse model o

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Eagle
https://www.itopya.com/cooler-master-mm711-rgb-ultra-hafif-mat-beyaz-gaming-mouse_u9960#bYorum
en uygunu ba yani peki sensörü nasıl

Bence de, bütçe çok yüksek değil :)
hocam bütün paramı bir şey almak için kullanmak istemiyorum elimin altında her daim bi miktar para bulunsun

Eğer ki buna kabulsen bir başka önerim olur lakin Omron 20 milyon anahtarlar var ve yenilenmiş versiyon değilse ileride başını ağrımasına neden olur. Claw grip tutuyorsan bakabilirsin. İleride bir Kailh GM 8 veya Huano Pink Blue Dot bakarsın.
nasıl yani bu mouse ilerde başımımı ağrıtır

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sensörü çöp kardeşim takılma felan yapar arada. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Takılmasın istiyorsan bir 10bin tl gözden çıkarman lazım

Tuşları da çöp alırsan 650 boşa gider elinde batlar

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
https://www.itopya.com/cooler-master-mm711-rgb-ultra-hafif-mat-beyaz-gaming-mouse_u9960#bYorum

hocam bütün paramı bir şey almak için kullanmak istemiyorum elimin altında her daim bi miktar para bulunsun

Dostum oyuncu sistemi diziyorsun ve fps oyunlar oynuyorsun o yüzden kulaklık ve mousede bütçeden kısmak mantıklı değil rgbsi çok olsun istiyorsun çok ıŞıQlı MıŞıQlı mouseler genelde kırtasiye kalitesi ürünler oluyor dışı makyaj içi içler acısı o yüzden senide anlıyorum fakat mouse alırken bütçeden kısma ben yaptım o hatayı 800 liralık masrafım 1800 lira oldu öneri sadece bu

Birde oyuncu sistemi ışıklı demek olmuyor bende hep rengarenk setup kurayım falan diyordum şimdi elimdeki mouseyi değiştiricem sırf daha düz ve wireless diye g305 e geçicem g435 kullanıyorum kulaklıkta da kabloyu hayatımdan çıkarttım desem yeridir yukarda atılan darmoshark n3 güzeldir

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Darmoshark al bence sonunu düşünen kahraman olamaz ayrıca mouse ta rgb pek gerekli değil rgb yi klavyede kullanırsın bence zaten lein kapatıyor mouse ta he ilee olsun diyorsan razer cobra bakabilirsin ama cobra pro almasaydım darmoshark alacaktım onuda söyleyim yada kapalı kutu glorious model o alacaksın 2.el

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Eagle
Sensörü çöp kardeşim takılma felan yapar arada. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Takılmasın istiyorsan bir 10bin TL gözden çıkarman lazım

Tuşları da çöp alırsan 650 boşa gider elinde batlar
peki 1200 fln olsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer
Hocam rog keris kullanıyorum tavsiye ederim 750tl ye almıştım omron 70 milyon tık ömrü var + switchler de geliyor kutudan

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Eagle
bide ben aynı zamanda kulaklığa bakıyorumda ondada bütçem yine 1200 tl arkadaşların önerdiği kadarıyla şuan bu iyi bunu sipariş vereyimmi

Hocam rog keris kullanıyorum tavsiye ederim 750tl ye almıştım omron 70 milyon tık ömrü var + switchler de geliyor kutudan
omron ne oluyor ve de switch ne işe yarıyor anladığım kadarıyladaa bu siwtchleri kendim değiştirebiliyorum

Top Bottom