1500 TL'ye yükselttim bütçeyi ne önerirsiniz ?https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 Daha önce 800 TL idi. Kulaklık standı koyup 900'e bağlamışlar. Ses kartının karşılayacağını düşünüyorum, yüksek ohm'lu bir kulaklık değil.
1500 TL'ye yükselttim bütçeyi ne önerirsiniz ?
HyperX Cloud Alpha tavsiyemmerhabalar 1000 TL bütçem var iyi mikrofon ve fps oyunları için ses kasmaya çok önem veriyorum tavsiyeleriniz nelerdir anakartım da gigabyte b450m s2h
Müthiş fiyat. Ah bee, para yokki şuanBu fiyata kaçırma.![]()
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Konuya verilen cevapları takip etsek biraz![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
888 TL
Başlığa bakarım ben bro .dKonuya verilen cevapları takip etsek birazarkadaş 1500 TL demiş bütçesine.