MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
Valla var demekki. Denemesi bedavaÖyle bir şey olsa n11 de satış yapmazlardı.
Valla var demekki. Denemesi bedavaÖyle bir şey olsa n11 de satış yapmazlardı.
Önermem ben. basilisk x hyperspeed bakFiyatından kaynaklı Razer Orochi V2 Alacağım ya 750 TL bence güzel fiyat ancak bu mouse 1 ms mi bununla alakalı bir bilgi bulamadım.
@Armanc @M.A.Y. @MuratTheFounderOfGariban @Trijuro
Neden peki değerleri falan yüksek aslında ve sunduğu wifi teknolojisi de iyi diye okudum ben ama tabi siz daha iyi bilirsinizÖnermem ben. basilisk x hyperspeed bak
Oorchi net daha iyi knkÖnermem ben. basilisk x hyperspeed bak
Daha iyi olan özelliği ne knkOorchi net daha iyi knk
Kardeşim tepkime süresi 1 ms olduğunu nereden bulabilirim göremedim hiç bir yerdeOorchi net daha iyi knk
Hafiflik, ergonomiDaha iyi olan özelliği ne knk
Basilisk x ele daha iyi oturmuyor mu?Hafiflik, ergonomi
stokta bulabilirsen trendyolda da satiliyor sensor olarak falan cok iyi mouse ekstra olarak wraith.com dan skatez alabilirsinMerhaba arkadaşlar Logitech K240 kullanıyorum aşırı derece gecikme sorunu var ve bilgisayar ile aramda 2 metre falan bu sebepten ötürü. Önereceğiniz Mouse de çekim gücü çok önemli bu yüzden aslında ben G305 lightspeed düşünmüştüm wifi yönünden ama siz daha iyi bilirsiniz. İstediğim özellikler 1 Ms olsun en az gecikme değerine sahip olması yani ve Wifi olarak kesinlikle çekmedi
LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03730100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com